Obavijesti

Sport

Komentari 195

'Ljudi, ovo je Liga prvaka, a ne liga bedaka, nema popravnog! Poništen gol? Ne znam zašto...'

'Ljudi, ovo je Liga prvaka, a ne liga bedaka, nema popravnog! Poništen gol? Ne znam zašto...'

Ponosan sam, svi naši suparnici dolaze iz puno jačih liga, puno jačeg ritma. Da ne rotiram momčad, stanje bi u svlačionici bilo drugačije, objasnio je trener Dinama neke odluke

VIDEO

Rekao sam i u najavi da uvijek 'malo fali'. Moram čestitati igračima i ljudima koji su nas bodrili 90 minuta. Nije lako osvajati bodove u Ligi prvaka. Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme iako smo rano primili taj gol. Nismo poklekli, bili smo svoji, držali ritam, a imali i neke prilike koje nismo realizirali, rekao je nakon remija (1-1) protiv RB Salzburga trener Dinama Ante Čačić.

VIDEO Salzburg zabio gol iz prve prilike, Dinamo spasili Ljubičić i VAR: Sudac ipak pokazao - gol!
VIDEO Salzburg zabio gol iz prve prilike, Dinamo spasili Ljubičić i VAR: Sudac ipak pokazao - gol!

'Modri' su bili bolji u prvom poluvremenu, dok su u nastavku energetski pali pa su Austrijanci imali prilika iz kontranapada.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamov stadion

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Dinamov stadion 02:17

- Nadam se da ste zadovoljni, bila je jako dobra utakmica, a rezultat je realan. Dinamo je učinio sve da dođemo do tri boda, nemam što zamjeriti igračima. Prvo smo poluvrijeme odigrali jako dobro, unatoč ranom vodstvu gostiju, imali smo šanse otići na odmor s prednošću. U drugom je dijelu Salzburg bio drugačiji, energetski moćniji, morali smo izmjene raditi, neke prinudne, neke zbog rezultata. Bod je vrijedan, Dinamo i dalje ostaje s nadom da može prezimiti, moramo biti ponosni, ovo je Liga prvaka, bodovi se ne osvajaju samo tako. Silan trud nije im se vratio rezultatski, ali ako će ovako nastaviti, možemo vjerovati da će se vratiti u iduće dvije utakmice. Ako se to i ne dogodi, sve četiri utakmice Dinamo je bio konkurentan, malo je falilo, i sreće da u prvom poluvremenu lopta i prije uđe u mrežu, ali i oni su imali šanse. Navijači su nas nosili 90 minuta, a igrači su učinili sve  - rekao je Čačić pa se osvrnuo na osvajanje boda:

Zagreb: UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg

- Na kraju moram biti zadovoljan bodom. Još smo uvijek živi, imamo još jednu utakmicu kod kuće i vani te ćemo napraviti sve da se ovaj trud vrati. Činjenica je da sam morao vaditi Mišića i Ivanušeca nakon što su osjetili tegobe, to su izmjene koje nisu bile u planu. Zaista su se dečki potrošili, činili su sve da se domognemo tri boda. Imamo sad isti broj bodova kao i Milan koji nas je tamo pobijedio, nema predaje, Dinamo ide dalje i to je bitno. 

ANKETA Je li Dinamu trebao biti priznat gol Brune Petkovića?
ANKETA Je li Dinamu trebao biti priznat gol Brune Petkovića?

Je li sudac opravdano poništio gol Brune Petkovića?

- Je, čisto je jer je dosudio prije nego što smo izveli korner. Ne znam što je svirao, ali svirao je prije kornera.

Govorite o jakom ritmu Salzburga, je li jači nego onaj Chelseaja i Milana?

- Ni u jednoj utakmici Salzburg nije bio inferioran, nema poraz. To je selektivno složena momčad, koja ima moć. Ima nekoliko 'Brozovića' u momčadi i nije lako igrati protiv njih. A mi smo, pogotovo u prvom poluvremenu, igrali sjajno. Šteta za jeftino i olako primljen gol. Nismo posustali, vratili smo se, a to govori puno o našoj želji i kvaliteti - rekao je Čačić pa zaključio o lovu na ostanak u Europi:

- Nema popravnog, ovo nije liga bedaka, nego Liga prvaka. Do Milana još ima vremena, vidjet ćemo u kakvom će stanju biti pojedinci, ali pred ovim krasnim ljudima pokušat ćemo podariti dobru igru i ako se rezultat poklopi, nitko sretniji od nas. Ali prvo slijedi Varaždin.

Hoćete li opet rotirati momčad?

- Ja uvijek rotiram, pa sam na počeku sezone dobio špotancije. A da nisam rotirao, bilo bi stanje u svlačionici drugačije nego što jest. 

Ljubičićeva igra?

- Komplimenti za Ljubičića. Doveli smo ga kao veznog igrača, ali situacija nam nalaže da igra lijevog beka i utakmice su pokazale da sam se s pravom odlučio za njega na toj poziciji. Igrač na kojem ne puca igra, vrlo stabilan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 195
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram