To je to što me zanima!

Strahonja o šamaru: Orsato nije htio utjecati na rezultat, a ne bi pogriješio s crvenim Laporteu

'Casemiro je trebao dobiti žuti karton za škare s leđa, to je sve crno-bijelo. A trebao je dobiti karton i kasnije', prokomentirao je Strahonja situaciju koja je prethodila 'kaosu'
Vidi originalni članak

Da smo u jesenskom dijelu, ovaj bi sudac isključio Laportea. Talijan Daniele Orsato krenuo je u polufinale s mišlju da ne želi utjecati na rezultat, ali uzeo je solomonsko rješenje ite Modriću i stoperu Cityja dao žuti karton. Ali, ne bi pogriješio da je isključio Laportea, rekao je sudački ekspert Marijo Strahonja za HRT na poluvremenu polufinalne utakmice Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida.

GDJE JE VAR? VIDEO Laporte je ošamario Luku i za to obojica dobili žuti karton!

Na poluvremenu se mreže nisu tresle (0-0), ali zato je bilo napeto između igrača, a obje strane nisu bile zadovoljne suđenjem. Sve je zaiskrilo nakon što je u ranoj fazi utakmice Casemiro s leđa pokupio Kevina de Bruynea, a talijanskog su suca odmah 'opkolili' igrači Cityja i tražili karton za Brazilca.

On ga nije izvadio, a onda je nešto stigao reći i Luka Modrić te se zakačio s Aymericom Laporteom koji ga je dva puta odgurnuo, a zatim mu je Luka vratio. Teatralno je pao španjolski reprezentativac i pritom ošamario kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, a sudac je odlučio da će pokušati na miran način.

FINALE LP: REAL - LIVERPOOL Nova senzacija u režiji Kraljeva: Preokretom izbacili Manchester City i izborili finale Lige prvaka

No, samo si je još sve više zakuhao jer nitko za start nije dobio karton (osim žutih za 'situaciju'), a Casemiro je trebao dobiti i još jedan žuti za povlačenje Phila Fodena s leđa.

- Ovo je crno bijelo, škare s leđa za čisti žuti karton. A tu je i druga situacija, povlačenje s leđa i nije dao žuti karton - rekao je Strahonja o Casemirovim startovima na igrače Cityja.

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR NAPRAVILI DERNEK

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 05.05.2022.

    Opet suci demonstrirali moc na sceni i opet kradja i opet real i opet tata perez placa . Kakavsmisao ima vise nogomet kad suci dirigiraju tko sta treba osvojiti 🤮🤮🤮🤮

  • đuro kojotovski 05.05.2022.

    kaže Strahonja nakon utakmice: "Sudac u prvom poluvremenu nije baš ovladao nekim situacijama, pogotovo kod kartona Casemiru ali s obzirom na ozljedu koju je imao (sudac) možemo biti malo blaži prema njemu." hahahahahahaha pa da, ajmo biti blaži prema njemu jer nije dao crveni karton Casemiru a praktički je time utjecao na igru i rezultat.. s time da je Casemiro imao još jednu situaciju između ove dvije navedene kada je trebao dobiti žuti karton.. što se tiče crvenog Laporteu, da je Luka kao svi padavičari naglašavao taj kontakt možda bi bio crveni ali je ostao naguravati se pa je bio samo žuti obojici..

  • mislim 05.05.2022.

    Mene baš interesuje gdje HTV nadje ove komentatore sudjenja kao oni su stručni a meni se čini da to nema smisla šta ti ljudi posle utakmice pričaju kao mi prvi put gledamo nogomet pa oni nama objašnjavaju i uvjek govore dako je sudac dobro postupio u odlučujućim momentima jer je on tako vidio drugi put za istu stvar nekom manjem klubu sudi se suprotno pa ispane da ni oni niš neznaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare