To je to što me zanima!

Strahovita moć ženske ljepote: Povećala grudi i 'prodala' muža

ONA ZNA ŠTO ŽELI Nakon operacije vratilo mi se samopouzdanje i više nemam problem sa snimanjima u toplesu, tvrdi Tamara Gorro, supruga argentinskog stopera Ezequiela Garaya. Ona je šef...
Vidi originalni članak

Argentinski stoper Ezequiel Garay (29) ovog ljeta je prešao iz redova ruskog Zenita u španjolsku Valenciju. Hladne i tmurne krajeve zamijenio je njihovom suprotnošću. Ne bi tu bilo ništa čudno da direktor ruskog kluba Maksim Mitrofanov nije otkrio jedan zanimljiv detalj vezan uz transfer.

- Ezequiel se odrekao izrazito bogatog ugovora kojeg je imao kod nas jer nije htio da ga supruga ostavi. Zaprijetila mu je razvodom ako ne odu iz Rusije. Imao je trogodišnji ugovor koji mu je donosio velike novce, ali odabrao je zadržati brak - objasnio je Mitrofanov.

Ta fatalna žena koja je usmjerila 'ples milijuna' u smjeru Španjolske je Tamara Gorro, plavokosa ljepotica koja se uz stalnu podršku mužu nogometašu stigne baviti i manekenstvom. Nedavno je otkrila kako se podvrgnula plastičnoj operaciji kako bi povećala grudi:

- Nakon operacije vratilo mi se samopouzdanje i više nemam problem sa snimanjima u toplesu - rekla je.

Pa, uvjerimo se u to i vlastitim očima...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • aaerts 29.10.2016.

    šta bi rekli u nas Los Kurabos trčos za paros XD

  • Johnny Dorelli 29.10.2016.

    Kakav je to muž koji ženi dopušta da se slika u toplessu. Da se moja žena slika u toplessu, ne bi mi više pred oči došla. Pederko!!

  • kesha 29.10.2016.

    Ako joj je operacija grudi vratila samopouzdanje,onda niti ne zna što je to, Ima iskrivljenu sliku vrijednosti i samo je još jedna sponzoruša koja misli da je za sreću i samopouzdanje dovoljno povećati fizičke atribute. Od lijepog uvijek postoji ljepše a od mladog,mlađe i ako misli da je takvim potezima postala vrijednija,brzo će je stići razočarenje. ak

Komentiraj...
Vidi sve komentare