To je to što me zanima!

Strani mediji: To je potres u svijetu nogometa! Boban je žestoko udario na Čeferina...

Zvone je naglasio da ne želi nikakvu otpremninu od Uefe, tvrdi talijanska Gazzetta dello Sport, a cijeli je nogometni svijet šokiran Bobanovim potezom
Vidi originalni članak

Zvonimir Boban sporazumno je napustio našu organizaciju. Boban nam se pridružio 2021. kao šef za nogomet i pokrenuo je nekoliko važnih projekata tehničkog razvoja, uključujući i pokretanje Uefa Football Boarda i Youth Football Foruma. Uefa je zahvalna Bobanu za predan rad i želi mu sreću u budućim izazovima.

Tim trima rečenicama Uefa se "hladno" oprostila od svog zaposlenika, legende hrvatskog nogometa Zvone Bobana, koji iz krovne kuće europskog nogometa odlazi zbog neslaganja s predsjednikom Aleksanderom Čeferinom.

ŠTO DALJE? Bobanov odlazak početak je razdora u Uefi: Nisam jedini koji tako razmišlja, neoprostivo je!

"Potres u Uefi. Odlazi Zvone Boban", stoji u naslovu talijanske Gazzette koja napominje da je Boban zatražio da ne dobije nikakvu otpremninu.

"Boban napustio Čeferina", stoji u naslovu Radiotelevizije Slovenije. RTV SLO također ističe da se Boban nije složio s Čeferinom oko izmjene statuta koja bi Slovencu u vrhu Uefe omogućila četvrti mandat na mjestu predsjednika. Aktualni mandat istječe mu 2027., a po sadašnjem statutu više ne može biti kandidat jer ne može obnašati funkciju dulje od 12 godina.

ANKETA: TREBA LI SE VRATITI? Boban prije tri mjeseca: Zbog Čeferina sam odbio HNS, vratio bih se u savez ili u Dinamo!

"Potres u svijetu nogometa. Čuveni Hrvat napustio Uefu pa žestoko udario na Čeferina", stoji u naslovu srpskog Kurira koji piše da je Boban šokirao sve odlukom da podnese ostavku i napusti svoju poziciju u Uefi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • velečasnik 25.01.2024.

    Nit on ne moze ovom propalom klubicu pomoci. Kljuc u bravu iz vana i amen

  • arow 25.01.2024.

    Zvone kralj

  • JurekJuric 25.01.2024.

    Eto njega u Dinamu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare