To je to što me zanima!

Strašan udarac za Norvežane: Na Euro idu bez prave ikone

Umjesto u Trondheim, najstariji i s 37 godina i dalje nezamjenjivi čovjek u koncepciji Cristiana Bergea morat će na operaciju. Napad će već s Overbyjem i Gullerudom već nekako pokrpati, ali ne i Myrholovu obranu
Vidi originalni članak

Makar su nas odmah na startu priprema pogodile dvije ozljede Lovre Mihića i Frana Milete, nismo, naravno, jedini koji imaju takve probleme.

PRIPREME ZA EURO Božić pa - novi treninzi! Červar i 'kauboji' na 2. fazi priprema

Velike, još veće ako ćemo gledati staž i važnost, imaju Norvežani. Zbog problema s crijevima rukometni Euro neće vidjeti Bjarte Myrhol. Umjesto u Trondheim, najstariji i s 37 godina i dalje nezamjenjivi čovjek u koncepciji Cristiana Bergea morat će na operaciju. Napad će već s Overbyjem i Gullerudom već nekako pokrpati, ali ne i Myrholovu igru u dva smjera.

Ranije je Norveškoj otpao i Tonnesen, makar je on prvi izbor na desnoj strani, s trojkom Rod, Tangen i Reinkind Berge ipak lakše spava premda je Rod zbog kuka daleko od top stanja. Štoviše, vjerojatnije je da neće biti među 16.

Nijemci će, pak, morati bez Fabiana Wiedea. Iako primarno desni vanjski, u nedostatku boljeg izbora kod Prokopa odrađivao je i rolu na sredini. Sutona nema, Drux će morati povući maksimalno, ali pomoći može i Weber.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • srakar 27.12.2019.

    Kakav naslov!, pa još se nisu ni kvalificirali a vi ih već vidite na euru!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare