To je to što me zanima!

Strašna ozljeda mladog igrača Houstona: Bio je totalno šokiran

Clemens je pogodio tricu, trčao je nazad u obranu i nešto ga je škljocnulo u nozi. Znao je on o čemu se radi, a znali su i ostali u dvorani. Osjetio je peckanje
Vidi originalni članak

Predsezona je počela, klubovi se pripremaju za novu paklenu sezonu NBA lige, a do početka regularnog natjecanja je preostalo još tjedan dana. No, nažalost, već smo vidjeli prvu ozbiljnu ozljedu.

Houston je u pripremnoj utakmici pobijedio San Antonio Spurse (112-98) za koje nije nastupio Luka Šamanić, no susret je obilježila teška ozljeda mladog playmakera Chrisa Clemonsa (23). Ovaj atipični razigravač visok 175 cm je prošle sezone zabijao 4,9 poena po utakmici i trebao je napokon dobiti veću minutažu. No Ahilova tetiva je rekla ne. Najgora ozljeda koja je moguća u sportu dogodila mu se i prije početka sezone.

Clemens je pogodio tricu, trčao je nazad u obranu i nešto ga je škljocnulo u nozi. Znao je on o čemu se radi, a znali su i ostali u dvorani. Osjetio je peckanje u desnoj nozi i svi su pretpostavili da je riječ o Ahilovoj tetivi. Nije sam mogao napustiti teren pa ga je fizioterapeut do svlačionice odvezao u kolicima.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Od nje su se jako dugo oporavljali njegovi novi suigrači DeMar Cousins i John Wall, cijelu prošlu sezonu bili smo lišeni fenomenalnih predstava Kevina Duranta također zbog te ozljede, a sada se dogodila i mladom playmakeru Houstona koji je ove sezone trebao napraviti korak više u svojoj karijeri.

I to u trenucima kada je atmosfera u Houstonu u raspadu. Najbolji igrač James Harden uporno od kluba traži 'trade' pa je tako bojkotirao kamp, a jednu večer je umjesto treninga proveo u striptiz klubu. Pojavio se tek pred kraj priprema i to kao da su stigla dva Hardena. Izgledao je kao da je u trećem mjesecu trudnoće. Harden se u potpunosti zapustio, dodao je 'trbuščić' koji se nije mogao ne primijetiti. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare