Obavijesti

Sport

Komentari 0

Strašna ozljeda mladog igrača Houstona: Bio je totalno šokiran

Strašna ozljeda mladog igrača Houstona:  Bio je totalno šokiran

Clemens je pogodio tricu, trčao je nazad u obranu i nešto ga je škljocnulo u nozi. Znao je on o čemu se radi, a znali su i ostali u dvorani. Osjetio je peckanje

VIDEO

Predsezona je počela, klubovi se pripremaju za novu paklenu sezonu NBA lige, a do početka regularnog natjecanja je preostalo još tjedan dana. No, nažalost, već smo vidjeli prvu ozbiljnu ozljedu.

Houston je u pripremnoj utakmici pobijedio San Antonio Spurse (112-98) za koje nije nastupio Luka Šamanić, no susret je obilježila teška ozljeda mladog playmakera Chrisa Clemonsa (23). Ovaj atipični razigravač visok 175 cm je prošle sezone zabijao 4,9 poena po utakmici i trebao je napokon dobiti veću minutažu. No Ahilova tetiva je rekla ne. Najgora ozljeda koja je moguća u sportu dogodila mu se i prije početka sezone.

NBA: Preseason-San Antonio Spurs at Houston Rockets

Clemens je pogodio tricu, trčao je nazad u obranu i nešto ga je škljocnulo u nozi. Znao je on o čemu se radi, a znali su i ostali u dvorani. Osjetio je peckanje u desnoj nozi i svi su pretpostavili da je riječ o Ahilovoj tetivi. Nije sam mogao napustiti teren pa ga je fizioterapeut do svlačionice odvezao u kolicima.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Od nje su se jako dugo oporavljali njegovi novi suigrači DeMar Cousins i John Wall, cijelu prošlu sezonu bili smo lišeni fenomenalnih predstava Kevina Duranta također zbog te ozljede, a sada se dogodila i mladom playmakeru Houstona koji je ove sezone trebao napraviti korak više u svojoj karijeri.

I to u trenucima kada je atmosfera u Houstonu u raspadu. Najbolji igrač James Harden uporno od kluba traži 'trade' pa je tako bojkotirao kamp, a jednu večer je umjesto treninga proveo u striptiz klubu. Pojavio se tek pred kraj priprema i to kao da su stigla dva Hardena. Izgledao je kao da je u trećem mjesecu trudnoće. Harden se u potpunosti zapustio, dodao je 'trbuščić' koji se nije mogao ne primijetiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju