To je to što me zanima!

Strava u Lužanima: Čovjek koji je poginuo trenirao je Mandžu

U izravnom sudaru koji je skrivio 18-godišnjak na mjestu je preminuo Vinko Bartolović (60), tajnik nogometnog saveza Brodsko-posavske županije i bivši trener Marsonije u kojoj je vodio i Mandžukića
Vidi originalni članak

Mještane Lužana, 20-kilometara od Slavonskog Broda, zaprepastila je strašna prometna nesreća u četvrtak ujutro. Dijelovi automobila bili su razbacani po cesti i 100 metara od mjesta sudara  BMW-a i Peugeota. 

POGLEDAJTE VIDEO

Policija je objavila da je nesreću skrivio 18-godišnji vozač Peugeota koji je prešao u suprotnu traku i izravno se sudario s BMW-om u kojem je bio Vinko Bartolović (60), tajnik nogometnog saveza Brodsko-posavske županije, koji je dugo godina bio trener tamošnjih niželigaša i ostavio je dubok trag u sportu.

- Ovo je težak dan za sve mještane i nogometnu organizaciju u županiji. Vinko je bio veliki čovjek, cijeli je život i radni vijek posvetio sportu, nogometu, rekreaciji, svemu što se sa tim u vezi u našoj županiji događalo. Bio je omiljen i jako pozitivan- kazao je za 24sata Dubravko Galović, predsjednik Županijskog nogometnog saveza i član IO HNS-a koji je došao na mjesto nesreće.

Gospodin Bartolović vodio je i juniore Marsonije u kojima je tada igrao Mario Mandžukić. Bio je Mandži jedan od prvih trenera. Prve seniorske korake Mario Mandžukić napravio je baš u Marsoniji u rodnom Slavonskom Brodu. 

REZALI LIM DA IZVUKU POGINULOG Šok u Lužanima: Dijelove auta pronašli stotinu metara dalje...

Potom je prešao u NK Zagreb i postao dio povijesti osvojivši naslov. Dinamo ga je doveo 2007. godine, nakon tri godine otišao je u Wolfsburg pa Bayern, Atletico i Juve u kojem igra i danas. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • exer554 11.05.2018.

    I nitko iz vrha da se pojavi na sahrani.... Šukeru je bitnije u las vegasu manja-veća, a mamiću drpanje mile horvat.... Sramite se močvaro

  • Sve_je_to_zajebano_1 11.05.2018.

    Zamisli....od manđe

  • mimi0077 11.05.2018.

    Po oštećenjima bome nisu se baš vozili propisima. Bembica je imalo dobru brzinu kad je ne prepoznatljiva prema pežou. Nazalost dok nebudu kamere svugdje ko u ostalim zemljama. Da nema ludih vožnji i kazne samo da pomislis na njih boli te glava. A kamoli kad te zaustave bome nebi se vozili ko muhe bez glave. Ovi balavci trebali bi svatit promet ozbiljno a ne kao igru. Jer u igrici ideš dalje a tu ili na groblje, bolnica, zatvor. Pa ti sad luduj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare