To je to što me zanima!

Strava u Brazilu: Tijelo mladog nogometaša našli raskomadano i bez glave! Tražili ga 10 dana...

Policija je uhitila jednog sumnjivca, a brazilski mediji navode da ga je ubio partner nogometaševe bivše djevojke s tri metka. Nakon toga masakrirali su ga motornom pilom
Vidi originalni članak

Šokantna vijest odjeknula je Brazilom. Nakon deset dana potrage za nestalim brazilskim nogometašem Viniciusom Skulnyjem (19) pronašli su ga mrtvog u rijeci Iguatemi u blizini granice s Paragvajem.

Tijelo mu je bilo raskomadano i bez glave, a identificirali su ga na temelju tetovaže, piše Marca. Udove mu nisu pronašli. Smaknuli su ga s tri metka, a potom masakrirali motornom pilom, sumnjaju istražitelji.

Vinicius Skulny nakon utakmice 25. lipnja otišao je na zabavu sa suigračima i prijateljima. Tad su ga posljednji put vidjeli živog.

Uzrok smrti još se istražuje, a brazilski mediji tvrde da je sumnjivac sadašnji dečko bivše nogometaševe djevojke. Prema nekim tvrdnjama, Skulny je nakon zabave otišao posjetiti djevojku, a ubio ju je njen bivši dečko u njegovu domu. No on tvrdi da je to laž i da je nogometaš provalio u njegovu kuću.

Policija je potvrdila da je uhitila jednog muškarca ne otkrivajući njegov identitet, a majka nogometaša Eliana kratko se oglasila:

- Našli su ga u rijeci masakriranog. Kako okrutno, Bože moj! Moj je sin bio dobar dečko...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RaniMraz_1 06.07.2023.

    Sadašnji dečko. Bivši dečko. Odlučite se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare