To je to što me zanima!

Strava u Kopenhagenu: Eriksen se srušio, liječnici ga oživljavali, probudio se dok su ga odnosili

Christian Eriksen srušio se krajem prvog poluvremena utakmice s Finskom. Liječnici su brzo utrčali na teren i počeli s borbom za njegov život. Utakmica je prekinuta
Vidi originalni članak

Stravične scene dogodile su se u Kopenhagenu. Na utakmici Danske i Finske krajem prvog poluvremena srušila se zvijezda Danske Christian Eriksen.

Eriksen je pao u nesvijest, a liječnička služba odmah je hitro krenula prema njemu. Liječnici su hitro sišli s defibrilatorom na teren te počeli borbu za njegov život, a suigrači su u očaju.

Brojni su pokrili lice, navijači su u suzama, a prijenos utakmice je prekinut, kao i sama utakmica zasad.

Igrači Finske su otišli u svlačionicu te je utakmica prekinuta, a njen nastavak je upitan. To je potvrdila i Uefa, a Eriksenova djevojka se sjurila na teren. Eriksen je ubrzo okružen liječničkim timom i suigračima odveden s travnjaka, a izgledalo je kao i da su mu davali kisik. Eriksen se tad činio budnim.

Oglasila se i Uefa! Poručili su kako se uskoro sastaje njihov krizni stožer te kako je Eriksen stabiliziran i odveden u bolnicu.

POTVRDILA UEFA Eriksenov otac potvrdio: Budan je i stabilno, može razgovarati

Nadajmo se najboljem...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 185

  • i.hun 12.06.2021.

    A UEFA, FIFA idu za sve većom zaradom. Ljudsko tijelo ima svoja pravila nikakvi preparati ne mogu prevariti srce. Najgore je kada ne osjetite umor. Novac je uništio sport.

  • AnarhosindikaIist 12.06.2021.

    Utakmica se nastavlja... show goes on.

  • Hejvusta 12.06.2021.

    Kako sporo vrime teče do 19 45

Komentiraj...
Vidi sve komentare