To je to što me zanima!

Strava u Rusiji! Hokejaša (14) pogodio pak u prsa, umro je

Smrt mladog hokejaša St. Petersburga Vsevoloda Malkova (14) potresla je Rusiju. Mladić je preminuo nakon što je na treningu dobio pakom u prsa
Vidi originalni članak

Bio je ispred gola, htio je napasti suparnika, no prema njemu je velikom brzinom došao pak koji ga je pogodio u prsa. Odbacio je palicu, uhvatio se za prsa i pao na led, a nedugo nakon toga je pao u nesvijest. Klupski liječnik ušao je na led i pokušao mu pomoći, jako brzo je stigla i hitna pomoć, no nažalost, pomoći nije bilo. 

Smrt mladog hokejaša St. Petersburga Vsevoloda Malkova (14) potresla je Rusiju. Mladić je preminuo nakon što je na treningu dobio pakom u prsa. Na kraju se ispostavilo da ga je pak pogodio u područje srce zbog čega je došlo do nagnječenja srca i pluća. Reanimirali su ga na ledu, srce je opet kucalo, ali nažalost, ne zadugo. Liječnici su po dolasku u bolnicu mogli samo konstatirati smrt. Oštećenja su bila prevelika.

Udarci i kontakti u hokeju su neminovni. Razbijene glave, izbijeni zubi, nerijetko svaki hokejaš primi i pak u tijelo, no zato postoje brojni štitnici kojima su opasani kako bi ih zaštitili.  

I upravo zbog toga mnogima je nejasno kako je došlo do tragične pogibije jednog mladića koja se definitivno mogla izbjeći. Je li netko napravio propust, istražit će ruske vlasti koje su pokrenule istragu.

Ova tragedija potresla je mnoge, a jedan život je ugašen. Tako surovo i brutalno, a tek mu je bilo 14...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zagreb u srcu 13.08.2022.

    Sve se bistro vidi,kao da je slikano peglom

Komentiraj...
Vidi sve komentare