To je to što me zanima!

Strijelac najbržeg gola u HNL-u imao srčani: Bori se za život...

Dobri Edin imao je težak srčani udar i stavljen je u induciranu komu jer mu je zbog nedostatka kisika mozak natekao, napisao je prijatelj bivšeg nogometaša Kamen Ingrada
Vidi originalni članak

Bivši bosanskohercegovački nogometaš Edin Šaranović (45) doživio je srčani udar te se nalazi u induciranoj komi, javljaju mediji iz BiH.

Jedan od njegovih prijatelja, na društvenim je mrežama objavio tužnu vijest da se bivši nogometaš Slaven Belupa, Kamen Ingrada, Sarajeva i brojnih drugih klubova nalazi u teškom stanju te da se bori za život. 

"Dobri Edin imao je težak srčani udar i stavljen je u induciranu komu jer mu je zbog nedostatka kisika mozak natekao", napisao je Šaranovićev prijatelj na Facebooku.

U dresu BiH odigrao je dvije utakmice, a najveći trag ostavio je kao napadač Sarajeva. Odigrao je 152 utakmice, zabio 40 golova te osvojio dva naslova prvaka i Kup BiH. 

Karijeru je započeo u dresu TOŠK-a iz Tešnja, a nakon završetka karijere u istom je klubu bio trener i predsjednik kluba. 

U Hrvatskoj ga pamte kao strijelca najbržeg gola u povijesti HNL-a. Kao nogometaš Kamen Ingrada, 2004. godine zabio je gol zaprešičkom Interu nakon samo deset sekundi i do danas ostao neprikosnoveni rekorder prve hrvatske lige.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 17.08.2021.

    Je li se cijepio?

  • reallife 17.08.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

  • fellix 17.08.2021.

    Želim mu da se se izvuče....ali što ćeš...kad ovaj gore ne bira....uzima i najveće. Eto ode Gerd Miler....legenda nad legendama....:!!!!    To je jedino dobro....kod njega nema privilegije i para. Kad pokaže kažiprstom dođi....možeš biti pun para...., možeš biti i u hdz...u ali ideš gore....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare