To je to što me zanima!

Strinić i ekipa srušili su Juve! Benevento je 'skinuo' i United

Juventus se nasukao u Genovi kod Sampdorije 3-2, a Benevento je upisao i nevjerojatan 13. uzastopni poraz, što nikom u povijesti liga "petice" dosad nije uspjelo na startu prvenstva
Vidi originalni članak

Juventus je ubilježio i drugi poraz u ovosezonskom prvenstvu Serie A! Momčad Marija Mandžukića izgubila je na gostovanju kod Samdporije Ivana Strinića rezultatom 3-2, a obojica hrvatskih reprezentativaca odradila su svih 90 minuta na Luigi Ferrarisu.

Nakon prvih 45 minuta bez golova, sastav iz Genove izdominirao je terenom i odjurio na 3-0 golovima Duvána ZapateLucasa Torreire i Gianmarca Ferrarija do 79. minute.

Juve se u nadoknadi preko Gonzala Higuaína (91.) i Paula Dybale (94.) uspio sasvim približiti domaćinu, ali vremena za potpuni povratak i izjednačenje nije bilo. Tako je "stara dama" ostala četiri boda iza vodećeg Napolija, a Samp'a se učvrstila na šestoj poziciji.

Sekunde su dijelile Benevento do prvog boda u ovoj sezoni - i to s igračem manje. U domaćoj utakmici protiv Sassuola gubili su golom Alessandra Matrija u 57. pa se vratili osam minuta poslije preko Samuela Armenterosa.

Kola su krenula nizbrdo samo dvije minute potom drugim žutim kartonom Gaetana Letizije, a Sassuolo je u 92. minuti imao penal kojeg nije realizirao Domenico Berardi. Ipak, u posljednjoj, 94. minuti, Federico Peluso pogodio je za 2-1 i pobjedu gostiju.

Benevento je tako nadmašio neslavan rekord Manchester Uniteda iz sezone 1930/31., upisavši i 13. uzastopni poraz na startu prvenstva. Doista nemaju sreće...

Andrija Balić zaigrao je tek drugi put ove sezone za Udinese, i to prvi put od početka nakon kraja prošle sezone, no to nije donijelo sreću njegovu klubu. Cagliari je slavio 1-0 na Dacia Areni golom Joãa Pedra iz 54. minute, a Albano Bizzarri u nadoknadi je dobio crveni karton i ostavio Udinese s desetoricom. Balić je igrao do 68. minute.

Fiorentina je, bez ozlijeđenog Milana Badelja, remizirala kod SPAL-a 1-1, a Crotone je izgubio na domaćem terenu protiv Genoe 1-0 uz punu minutažu Ante Budimira.

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • komentator__Luka 20.11.2017.

    daj promijenite taj naslov jer nema smisla, ekipa je srušila juve a ta šlapa je skoro bila pogubna za ekipu!.....jadna nam majka ako nam takve tarabe kao on i pivarić budu igrali na svjetskom..............portugal treba biti dobra lekcija

  • Karlo Butić Butigol 20.11.2017.

    Juve pod hitno mora dovest nekog dinamicnog i tehnicki potkovanog veznjaka tipa Thiago Alcantara ili Kovacic,ovaj Panjic nezna zadrzat loptu u nogama,smjesan igrac!

  • Karlo Butić Butigol 19.11.2017.

    Strinicu i Pivaricu zabranit da dolaze na okupljanja reprezentacije...bolje malog Anocica iz druge ekipe Rome stavit na tu poziciju nego jednog od ove dvojice...steta sto nismo zagrizli za malog Toljana,u Njemackok tesko da ce biti prvotimac,ako i bude to ce bito mozda godinu,dvije najvise kod nas bi bio nezamjenjiv do penzije!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare