To je to što me zanima!

Strinić stoper, Bayern i Milan promovirali hrvatske talente!

Bayern je pobijedio Milan 1-0, Niko Kovač u igru je ubacio 190 cm visokog stopera Ivana Mihaljevića (18), a Marco Giampaolo njegova vršnjaka koji je došao iz Pule Antonija Mionića
Vidi originalni članak

Ivan Strinić u početnoj postavi Milana! Naš je junak Strina napokon odigrao prvu utakmicu nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i godine dana ponosa zbog uspjeha, ali i borbe s najprije srcem (hipertrofija), potom i ozljedama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Milan je u pripremnoj utakmici, na International Champions Cupu, izgubio od Bayerna 1-0, pri čemu je Strinić bio - stoper!? Naime, lijevi je bek bio Theo Hernandez.

I u ulozi na kojoj nije bio jako dugo, nikad u karijeri otkako je u vrhunskom nogometu, napravio je jednu pogrešku te omogućio Goretzki da u 45. minuti zabije jedini gol utakmice. Koga briga, samo je prijateljska...

Niko Kovač tako je, nakon Reala (3-1), uzeo još jedan veliki skalp na pripremama. I pritom promovirao jednu hrvatsku nadu!

Naime, drugo je poluvrijeme za Bayern odigrao Ivan Mihaljević (18). Mladi hrvatski branič došao je u Bayern prošloga ljeta iz Unterhachinga, gdje je bio kapetan, visok je 190 cm, a može igrati na mjestu stopera, lijevog beka i zadnjeg veznog.

Idol mu je Dejan Lovren i Sergio Ramos, a roditelji su mu Hrvati iz BiH, iz kraja odakle je i Zlatko Dalić. Igrao je za Hrvatsku U18 i kazao da bi mu ostvarenje sna bilo zaigrati za "vatrene".

I na drugoj strani vidjeli smo mladu hrvatsku nadu. Milanov trener Marco Giampaolo na američku je turneju poveo Antonija Mionića (18), te ga u porazu od Bayerna u igru ubacio u zadnjoj minuti.

Mionić je iz Pule, prošloga je ljeta otišao u Milan i igrao za mladu momčad u Primaveri, ali ga je tadašnji trener Gattuso u nekoliko navrata na treninzima priključio prvoj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • LM10 24.07.2019.

    Milan je u pripremnoj utakmici, na International Champions Cupu, izgubio od Bayerna 1-0, pri čemu je Strinić bio - stoper!? Naime, lijevi je bek bio Theo Hernandez. Strinić igra za Milan, Theo za Bayern, citate li vi Star napisete?

  • buco7 24.07.2019.

    mali je iz bih otkuda je dalić...pa kaže, trener mu kovač, davor šuker, robert kovač i tako to...iz livna je mali onda

  • niner 24.07.2019.

    Mogli ste spomenuti da je za Milan debitirao Daniel Maldini, ali to je tesko vidjeti ako ne gledas utakmice

Komentiraj...
Vidi sve komentare