To je to što me zanima!

Strinić: Uživam u Napoliju, ali ništa ne može zamijeniti 'bile'

Posebno je kad 70.000 fanatika navija za tebe. San Paolo je nevjerojatan, ali ne mogu to usporediti s Poljudom, Hajduk je posebna priča, emotivno mi više znači...
Vidi originalni članak

Ivan Strinić već je šest tjedana u Napoliju. Trener, suigrači, navijači, ali i talijanski mediji redom daju dobre ocjene igraču koji je 'vječno kritiziran' kada obuče 'kockasti' dres. 

- Prvi dojam je dobar, grad je stvarno sjajan, prezadovoljan sam s klubom, suigračima, trenerom, sve je super zasad, a sad kako će biti dalje... - rekao je za Goal hrvatski reprezentativac te pokušao usporediti San Paolo s Poljudom:

- Kad smo zabili stadion se zatresao od buke, stvarno je posebno kad 70.000 fanatika navija za tebe. San Paolo je nevjerojatan, ali ne mogu to usporediti s bukom na Poljudu, Hajduk je posebna priča, emotivno mi mnogo više znači. U klubu sam od Nove godine, a ljudi me već prepoznaju na ulici, ne prođe dan kad me netko ne zaustavi za fotografiranje, kad nešto ne potpišem... Ide mi dobro, odigrao sam već pet utakmica. U klubu su zadovoljni. Prošlo kolo sam propustio, Benitez me želio malo odmoriti, ali trebao bih biti u prvih jedanaest protiv Palerma u subotu - pojasnio je Strinić čiji intervju pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 72

  • tomicalomica 14.02.2015.

    Htjeli mi priznat ili ne , stvarno je faca ovaj Strina ! Volio bih ga vidjeti na reklami za pastetu ili mesni dorucak :)) njegovu slicicu !

  • kvazimodo1111 13.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • žaba davi rodu 13.02.2015.

    vrati se kuci sine

Komentiraj...
Vidi sve komentare