To je to što me zanima!

Štrlek i Čupić nosili ''kauboje'' do pobjede protiv Slovačke...

Izabranici Slavka Golužu nakon Irana u petak svladali su večeras u Osijeku Slovake 32-23. Najbolji su bili Štrlek i Čupić s pet golova te Alilović obranivši 14 udaraca
Vidi originalni članak

Hrvatska muška rukometna reprezentacija upisala je i drugu pobjedu na Croatia kupu koji se igra u Osijeku.

U dvorani Gradski vrt izabranici Slavka Goluže nadvisili su Slovačku 32:23 (19:14). Najbolji pojedinci susreta bili su Manuel Štrlek i Ivan Čupić sa po pet pogodaka, a dobar je bio i Mirko Alilović koji je imao 14 obrana. Kod Slovaka najbolji je bio Rabek sa osam pogodaka.

Zadnju utakmicu turnira igraju u nedjelju sa Švedskom, a pobjedniku će pripasti naslov na Croatia kupu. Naime, Šveđani su očekivano bili bolji od Irana u drugoj subotnjoj utakmici, pobijedivši azijsku reprezentaciju 33:20.

HRVATSKA: Alilović (14 obrana), Losert (2), Marić -, Duvnjak 3, Lacković 3, Kopljar -, Vori 3, Gojun 1, Horvat 3, Batinović 1, Bičanić 2, Buntić 2, Štrlek 5, Čupić 5, Musa 1, Ninčević 3.

Penezić i Duvnjak rukometašica i rukometaš godine

U godišnjem izboru hrvatskih sportskih novinara izabrani su najbolji rukometaši 2011. godine. 

U muškoj konkurenciji slavio je Domagoj Duvnjak s 51 bodem, ispred Ivana Balića (45) i Vedrana Zrnića (33). Kod žena uvjerljivo najbolja je Andrea Penezić s 82 boda, ispred Jelene Grubišić (40) i Maje Zebić i Mirande Tatari (po 13).

Najbolji sudački par je Gubica-Milošević, a trener godine je Ivica Obrvan.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • El Zmajo 08.01.2012.

    Najvise me zivcira kad stavi kopljara umjesto buntica..

  • makyos 08.01.2012.

    dobra tekma i bila je uživancija gledati uživo ali onaj Kopljar pa taj zbilja ne zna hodati a kamoli igrati jedno šest krivih dodavanja trčanja u napad ko konj dignute glave zabijanja u igrača udarac jako jako slab ne znam ko ga drži toliko u toj repki mislim to vidjeti bilo je užas svi su ga isprdavali..

  • BORISARAMBAI 08.01.2012.

    Nakon utakmice ih je izbornik počastio "mit caffe und..."

Komentiraj...
Vidi sve komentare