To je to što me zanima!

Sturm: Schildenfeld će zasad ostati, moguć dolazak Bodula

Iz Sturma iz Graza, austrijskoga nogometnog prvaka, objavili su da hrvatskog stopera Gordona Schildenfelda nisu spremni posuditi Eintrachtu iz Frankfurta
Vidi originalni članak

Hrvatski obrambeni nogometaš može otići iz austrijskog kluba, s kojim inače ima važeći ugovor do ljeta 2013. godine, dođe li za njega ponuda od minimalno milijun eura. Iz novopečenoga njemačkog drugoligaša, koji se namjerava ekspresno vratiti u Bundesligu, žele Schildenfelda, ali tvrde da nemaju milijun eura za platiti odjednom. Stoga bi ga za iduću sezonu samo posudili te u potpunosti otkupili sljedećeg ljeta izbore li s njim povratak u prvoligaško društvo.

"Eintrachtovu ponudu za Schildenfelda nismo prihvatili. Zasad ostaje s nama", priopćili su iz kluba, dok je trener Franco Foda istaknuo:

- Mislim da će Gordon ostati i igrati protiv Videotona sljedećeg tjedna.

Riječ je o prvom dvoboju drugog pretkola Lige prvaka koji se sljedeće srijede igra u Grazu.

Dok se trener Eintrachta Armin Veh nada Schildenfeldu na pripremama još ovog tjedna, hrvatski reprezentativac i dalje trenira i igra za svoj austrijski klub. U ponedjeljak je tako nastupio u prijateljskoj utakmici protiv Københavna u St. Veit am Vogauu, koji je danska momčad dobila 1-0.

Ovih dana, konkretno do četvrtka, kada je posljednji dan za prijavu igrača Uefi kad su klubovi koji počinju natjecanje u drugom pretkolu u pitanju, u Grazu će odlučiti i hoće li zadržati Darka Bodula. Bivši hrvatski mladi reprezentativac, 22-godišnji napadač, u Sturmu je na probi. Prošlu je sezonu odradio u portugalskom Nacionalu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DARK HORSE 05.07.2011.

    Bodul taj se ženit neće

Komentiraj...
Vidi sve komentare