To je to što me zanima!

Stuttgart želi hrvatskog braniča, ali mu klub stopira transfer

Stuttgart je ponudu za njega poslao još u svibnju, ali St. Pauli je odbio dva milijuna eura plus bonuse. Stuttgart je sad povisio ponudu, ali klub i dalje ne pušta Medića, koji ima ugovor do 2024. godine
Vidi originalni članak

Utakmicama Kupa počela je i sezona u Njemačkoj, ali momčadi se još slažu i prijelazni rok traje još mjesec dana. Tako je i Stuttgart u potrazi za stoperom, a prvi je na listi želja, pišu njemački mediji, naš Jakov Medić (23).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Medić igra za drugoligaša St. Pauli, prošle sezone borili su se za vrh, ali nisu uspjeli izboriti ulazak u prvu ligu, a novu je sezonu Medić otvorio dvama pogocima Straelenu za pobjedu 4-3 u prvom kolu Kupa. Stuttgart je ponudu za njega poslao još u svibnju, ali St. Pauli je odbio dva milijuna eura plus bonuse.

Stuttgart je sad povisio ponudu, ali klub i dalje ne pušta Medića, koji ima ugovor do 2024. godine.

Medić je igrao za Istru, Vinogradar, drugu momčad Nürnberga, trećeligaša Wehen, a od prošle je sezone bio ponajbolji igrač St. Paulija i druge njemačke lige. Svi su se stručnjaci složili da je prerastao drugu ligu, njemački mediji pisali su i da je imao načelan dogovor s klubom da će ga pustiti ako ne uđu u prvu ligu.

No, zasad ga ne puštaju...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luka Putinic 01.08.2022.

    a sta reci, to je kvaliteta iz hamzica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare