Sport

Komentari 1

Stuttgart želi hrvatskog braniča, ali mu klub stopira transfer

Stuttgart želi hrvatskog braniča, ali mu klub stopira transfer

Stuttgart je ponudu za njega poslao još u svibnju, ali St. Pauli je odbio dva milijuna eura plus bonuse. Stuttgart je sad povisio ponudu, ali klub i dalje ne pušta Medića, koji ima ugovor do 2024. godine

Utakmicama Kupa počela je i sezona u Njemačkoj, ali momčadi se još slažu i prijelazni rok traje još mjesec dana. Tako je i Stuttgart u potrazi za stoperom, a prvi je na listi želja, pišu njemački mediji, naš Jakov Medić (23).

Medić igra za drugoligaša St. Pauli, prošle sezone borili su se za vrh, ali nisu uspjeli izboriti ulazak u prvu ligu, a novu je sezonu Medić otvorio dvama pogocima Straelenu za pobjedu 4-3 u prvom kolu Kupa. Stuttgart je ponudu za njega poslao još u svibnju, ali St. Pauli je odbio dva milijuna eura plus bonuse.

Stuttgart je sad povisio ponudu, ali klub i dalje ne pušta Medića, koji ima ugovor do 2024. godine.

Medić je igrao za Istru, Vinogradar, drugu momčad Nürnberga, trećeligaša Wehen, a od prošle je sezone bio ponajbolji igrač St. Paulija i druge njemačke lige. Svi su se stručnjaci složili da je prerastao drugu ligu, njemački mediji pisali su i da je imao načelan dogovor s klubom da će ga pustiti ako ne uđu u prvu ligu.

No, zasad ga ne puštaju...

Najčitaniji članci