To je to što me zanima!

Suarez mu 'uzor': Ekvadorac protivniku htio odgristi nos...

Prema snimci se ne može zaključiti je li Hurtado uspio u naumu da ugrize protivnika, a situacija se 'zakuhala' tako što je Franzoia srušio Hurtadovog suigrača
Vidi originalni članak

Luis Suarez dobio je opasnu 'konkurenciju'. Naime, branič ekvardorskog Deportiva Edwin Hurtado pokušao je na prvenstvenoj utakmici igrača Barcelone Andresa Franzoiu ugristi za nos. 

Prema snimci se ne može zaključiti je li Hurtado uspio u naumu da ugrize protivnika, a cijela se situacija 'zakuhala' tako što je Franzoia nakon kornera srušio jednog Hurtadovog suigrača.

Inače, po griženju protivnika 'najpoznatiji' je Luis Suarez koji je u travnju ove godine na utakmici Chelseaja i Liverpoola srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića ugrizao za nadlakticu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bebi55 13.08.2013.

    Postalo je moderno da se grizu - možda se ljube - na snimci se točno ne vidi što se dogodilo ako se uopće išta dogodilo - a ovaj pada u nesvijest - grči se od boli - odvratno - kakve su to glume i kakvi su to sportaši - porazi i pobjede su sastavnice sporta i svaki pravi sportaš će sve opomene, kazne i drugo prihvatiti sportski a ne reagirati griženjem, batinama itd.

  • AC.MILAN 13.08.2013.

    ajme šta me živcira ovo prenemaganje, kao da ga ja ubia sačmaricon sa 1 metra, sve ok, ugriza ga je, ali ne jako, dotaknia ga je i ne opravdan ničim ovo šta je napravia, ali zašto se ovaj mora uhvatiti za glavu i pasti kao pokošen, prenemagati se, valjati po podu kada mu nije ništa, i tako često igrači u zadnje vrijeme, ali čim se zaustavi igra i da karton, ovaj je spreman za igru i diže se, ja bi i to sve kažnjava, ako ne odmah onda nakon pregleda snimku davati po 2 utakmice svakome i iskorjenilo bi se to brzo

Komentiraj...
Vidi sve komentare