To je to što me zanima!

Suarez primio Zlatnu kopačku: 'U Barci je baš lagano zabijati'

Većina golova koje sam postigao su bili tako jednostavni i zbog toga moram pohvaliti svoju momčad. Sjećam se kako mi je bilo teško doći do gola u Liverpoolu, u Barci mi je lakše, rekao je Urugvajac
Vidi originalni članak

Luis Suarez je u četvrtak primio nagradu Zlatna kopačka koju je zaslužio s 53 postignuta pogotka prošle sezone. Suareza su na dodjeli priznanja pratila četiri kapetana Barcelone - Andres Iniesta, Leo Messi, Sergio Busquets i Javier Mascherano.

- Većina golova koje sam postigao su bili tako jednostavni i zbog toga moram pohvaliti svoju momčad. Sjećam se kako mi je bilo teško doći do gola u Liverpoolu, moji suigrači u Barceloni mi puno olakšavaju - rekao je Luis Suarez kada je primio nagradu pa je dodao:

- Uvijek razmišljam o naslovima, a ne o osvajanjima individualnih nagrada. Ali s obzirom da igram u najboljoj momčadi na svijetu, ako ja ne uzmem neku od individualnih nagrada, osvojit će ih Messi ili Neymar - smatra Urugvajac.

Suarez je u prošloj sezoni u 35 utakmica u Primeri za Barcu zabio čak 40 golova, a ukupno 59 u 52 utakmice u svim natjecanjima. Zahvaljujući njegovim golovima Barca je osvojila naslov prvaka Španjolske i Kupa Kralja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • the devil 21.10.2016.

    Takav igrac ,napadac vrhunski , nebi po meni trebao nista osvojit, zbog grickanja i udaranja sa sakom u glavu igrace..najbolji nije,al je jedan od najboljih... al sve u svemu zbog njegovih ispada treba mu se sve uzet jer nije nista zasluzio...

  • 21.10.2016.

    sve super sve pet osim jedne stvari dragi moji novinari. Nije osvojio nagradu na bazi svih golova odnosno 53 gola nego jer je bio najbolji strijelac među svim ligama a tu se gledaju samo ligaški golovi.

  • sena2 21.10.2016.

    Nemoj samo prestati placati porez jer je to isto lako Ko i golove zabijati kad igras u Barci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare