To je to što me zanima!

Suarez skrivio penal pa u 97. minuti zabio Chelseaju za bod!

Suarez, najbolji strijelac Premiershipa, u 7. minuti sudačke nadoknade zabio je za konačnih 2-2 u ogledu Liverpoola i Chelseaja na Anfieldu, u 34. kolu Premiershipa
Vidi originalni članak

Domaćini su prema prikazanome, pogotovo u drugom poluvremenu, zaslužili barem taj jedan bod. Chelsea je svejedno bio samo nekoliko sekundi od pobjede. No, u zadnjem napadu domaćina je Luis Suarez zabio glavom na ubacivanje bivšeg Chelseajevog igrača Daniela Sturridgea, koji je bio prvi igrač utakmice, iako je ušao u igru tek u drugom poluvremenu.

Španjolski stručnjak Rafael Benitez, privremeni menadžer Chelseaja, vratio se prvi puta na Anfield nakon višegodišnjeg posla na klupi Liverpoola. Za razliku od prijema na Stamford Bridgeu, gdje je Benitez ''persona non grata'' među navijačima Chelseaja, Liverpoolovi navijači su toplo dočekali i ispratili svog bivšeg trenera.

Gosti su poveli u 26. minuti. Mata je izveo korner s lijeve strane, a Oscar se izvukao malo unazad i glavom pogodio za 0-1.

Daniel Sturridge je ušao u poluvremenu i napravio puno nereda bivšoj momčadi. Već u prvoj minuti nastavka je idelano proigrao Stevena Gerrarda, ali je Petr Čech skinuo zicer Liverpoolovom kapetanu. Već u idućoj minuti, Sturridge je tukao lijevom nogom u vratnicu. U 52. minuti iskoristio je ubacivanje Luisa Suareza i lijevom nogom zabio iz blizine.

Samo pet minuta kasnije, ''plavi'' su opet poveli. Suarez je sasvim nepotrebno igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Hazard je bio miran s bijele točke.

Liverpool je pritisak do kraja utakmice uspio okruniti tek na samom kraju, kada je Suarez zabio svoj 23. pogodak u prvenstvu ove sezone. Okončao je time post od 519 minuta bez gola u Premiershipu.

Liverpool je upisao treći uzastopni remi, a Chelsea je propustio učvrstiti izglede za plasman u Ligu prvaka iduće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • CpC-99 22.04.2013.

    Vidim odma se ispricao, znaci trtica malo da nebi bilo kazne, kakav tenkre nemogu ga vidit, majmun deformirani

  • Nisam Taj 22.04.2013.

    Liverpoolu fale 2 igraca u vezi koja znaju organizirat napade. U zadnjih 10g. Liverpool je uvijek imao odlicnog zadnjeg veznog u Hammanu i Alonsu sto u Lucasu definitivno nema,a niti ima igraca tipa Luis Garcija koji bi tehnicki bio dominantan na sredini. Kupovalo se zaista svasta,od poluproizvoda do totalnih promasaja da je to nevjerojatno,a samo da su od prodaje Alonsa te novce dali za Yayu Liverpool bi nastavio sa igranjem u LP. Mozda je i Shelvy kao i Coates nepravedno postavljen na klupu cijelu sezonu i zaista mi izgleda nevjerojatno da Rodgers ne daje prilike tom dvojcu. Da zavire u spanjolsku vidjeli bi jednog Benata u Betisu koji bi ih jeftino izaso s obzirom na engleske promasaje,a to je igrac koji bi povezao igru Liverpoola definitivno. Zaista se pitam ponekad tko radi u skautingu tamo,ti ljudi definitivno ne rade dobro svoj posao ?! Cak i ovakav Liverpool je bio bolji od chelskog,a nadam se da ce se povratkom Alonsa sljedece sezone stvari dramaticno popraviti...

  • silaaaa 22.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare