To je to što me zanima!

Suarezu dvije utakmice kazne: 'Ovo je šala, pa to nije ni faul'

Barcelona se žalila na drugi žuti Luisu Suarezu, ali disciplinska komisija španjolskog saveza kaznila je Urugvajca zbog nečeg drugog. Nisu to ni njegove izjave o suđenju nakon utakmice
Vidi originalni članak

Barcelona je preko Atletico Madrida izborila finale Kupa kralja protiv Alavesa, ali u njemu će igrati bez Luisa Suareza i Sergija Roberta. I dok je Roberto sam kriv za glupost i dva opravdana žuta kartona, Suarezov slučaj nije baš tako čist.

Urugvajac je dobio drugi žuti karton u 90. minuti, no čini se kako je sudac pretjerao ili bolje rečeno, baš nasjeo na Kokeovo glumatanje u toj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO

Sad mu neće biti tako smiješno

Suarez nije štedio suca nakon te utakmice.

- Smijao sam se kad mi je to dosudio. Pa to nije bio ni faul! Ali što je sudac naumio, to je napravio. Nije mi ni rekao zašto me isključio - rekao je Suarez,

Ako mislite da je zbog ovih izjava dobio dvije utakmice kazne, u krivu ste. Barcelona je odmah najavila žalbu za Suarezov drugi žuti, no to je sve palo u vodu.

Suarez je trebao dobiti jednu utakmicu suspenzije i na to bi se Barca mogla žaliti, ali sad je dobio dvije jer je utakmicu odgledao naslonjen na rub tunela, a ne u svlačionici ili na tribinama, kako stoji u pravilniku.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • lopovi od 1902 10.02.2017.

    A zasto se koke drzi za lice ako je kontakt suareza I njega bio sa leda ???

  • pjetro69 10.02.2017.

    Hvala papa perez

  • atakona 09.02.2017.

    Vratilo se za prijasnja grickanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare