To je to što me zanima!

Subašić dvaput kiksao, Monaco je okrenuo i ostao drugi u ligi...

Prvo je u 25. minuti nakon udarca izvana lagano odbio loptu na nogu Suk Hyun-Junu da bi početkom drugog dijela napucao istog tog igrača, koji je potom poslao loptu u praznu mrežu
Vidi originalni članak

Monaco je pobijedio Troyes 3-2 u 17. kolu francuskog prvenstva nakon velikog preokreta. Gubio je Monaco 2-0 nakon dvije velike pogreške hrvatskog reprezentativnog golmana Danijela Subašića.

Prvo je kiksao u 25. minuti kad je nakon udarca izvana samo odbio loptu na nogu Suk Hyun-Junu da bi početkom drugog dijela nespretno napucao istog tog igrača, koji je potom poslao loptu u praznu mrežu.

Monaco se vratio autogolom Deplagnea, a junak je Argentinac Guido Carrillo, koji je ušao u drugom dijelu i zabio dva gola za pobjedu Monaca.

S ova tri boda Monaco je zadržao drugo mjesto ispred Lyona koji ima tri boda manje i utakmicu manje, na vrhu je i dalje Paris Saint-Germain s devet bodova ispred Monaca.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Joker123 10.12.2017.

    Falija je ali dogada se, nes ti svi moraju falit pa neka je Suba ispuca sve svoje greske na ovoj utakmici

  • Dalmacija u srcu_474 10.12.2017.

    Tribalo bi Leticu isprobat, Subašić cilo vrime brani, Kalinić je isto nešto brania, sada bi Letici tribalo dati priliku. Tribaju sva tri golmana za svjetsko osjetiti utakmice, moga bi Letica i iznenadit i poboljšat status. Ža mi je jedino Stipice koji ka 4. golman neće na Svjetsko. šteta.

  • Croatian_Football 10.12.2017.

    Subasic rupetina od golmana,mogli bi nas Argentinci napunit do vrha!Ne gine nam petarda!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare