To je to što me zanima!

Subašić i Sertic su u idealnoj momčadi kola francuske lige

Subašić je za odličan nastup dobio osmicu, a L'Equipe ga je i uvrstio u idealnu momčad kola. Uz našeg golmana, mjesto u idealnih 11 našao je i Gregory Sertic
Vidi originalni članak

Monaco je u 34. kolu Le Championnata s minimalnih 1:0 dobio Nice, a jedan od najzaslužnijih za pobjedu momčadi iz Kneževine bio je hrvatski golman Danijel Subašić.

Subašić je za odličan nastup dobio osmicu, a L'Equipe ga je i uvrstio u idealnu momčad kola. Uz našeg golmana, mjesto u idealnih 11 našao je i potencijalni hrvatski reprezentativac i veznjak Bordeauxa Gregory Sertic. On je za u pobjedi Bordeauxa protiv Guingampa 5:1 upisao dvije asistencije te je dobio sedmicu za naslov.

Idealna momčad 34. kola Le Championnata:

Subašić (Monaco, 8) - Fabinho (Monaco, 7), Sunzu (Sochaux, 7), Armand (Rennes, 7), Souare (Lille, 7) - Gakpe (Nantes, 7), Sertic (Bordeaux, 7), Cabella (Montpellier, 8), Veretout (Nantes, 7), Boudebouz (Bastia, 8) - Diabate (Bordeaux, 8).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hadred18 25.04.2014.

    Kakve veze Sertić ima sa našom reprezentacijom, zar dotični nije izjavio da je on Francuz, i da je jedina njegova zemlja Francuska. 2009 je ovo izjavio - Ja sam Francuz, rođen sam ovdje, a i roditelji su mi Francuzi, tako da nisam dvojio ni sekunde hoću li prihvatiti izbornikov poziv. Znam da me i Hrvatska željela, ali valjda je svima jasno da želim igrati za Francusku - kazao je Sertic i demantirao oca, koji je nedavno rekao kako će njegov sin igrati za Hrvatsku. S Bordeauxom je Gregory ove sezone osvojio naslov prvaka, a s Francuskom zasad želi na juniorski EP i Olimpijske igre.

  • Maldini3 25.04.2014.

    Hocete Sertica u reprezentaciju, a ne znate da covjek uopce ne govori hrvatski jezik...tuga

  • strmi007 24.04.2014.

    treba ga što prije u repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare