To je to što me zanima!

Suca je pogodio karton, uzmite kokice jer slijedi scena iz filma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na utakmici belgijske nogometne lige između Liersea i Zulte Waregema navijač je bacio kartonski držač piva na suca. Ono što je uslijedilo spada pod rubriku "film"...
Vidi originalni članak

Nogometaši Zulte Waregema spremali su se izvesti slobodan udarac na gostovanju kod Liersea u utakmici belgijske lige. Na početku drugog poluvremena pomoćni sudac Frederick Geldhof bacio je zastavicu, primio se za glavu i pao na travu. Nekako je ustao, teturao kao da je razmijenio udarce s braćom Kličko i ponovno pao na travu. 

Izbezumljeni igrači potrčali su prema njemu kako bi mu eventualno pomogli. Izgledalo je vrlo ružno. A onda je igrač Liersea Wesley Sonck otišao na "mjesto zločina". Kamerman se fokusirao na Soncka koji je pokupio predmet kojim je pogođen sudac. Očekivao se kamen, mobitel ili nešto tupo, a ono - kartonski držač za pive.

Sonck je uzeo komad kartona s trave, zgužvao ga u ruci i ironično se nasmijao pogledavši prema pomoćniku koji se "borio za život". Šok od udarca, ok, pa da ga je pogodio i rub kartona, ali cijeli performans uz teturanje i previjanje? 

- Osjetio sam udarac i u prvi tren sam pomislio da me pogodio komad leda. Vrtjelo mi se u glavi i mislio sam da ću se onesvijestiti. Nije ni najmanje smiješno! Otac sam dvoje djece, a kćer mi je odmah poslala poruku zabrinutog sadržaja - rekao je Geldhof nakon utakmice. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Jesam 14.02.2012.

    Da nije komično, bilo bi tragično.

  • ludacris21 14.02.2012.

    lega ti si ofulao s izborom zanimanja.

  • toma789 14.02.2012.

    bilo mu zima pa je htio prije u svlačionicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare