To je to što me zanima!

Sud smanjuje kaznu Suarezu: Odmah smije igrati za Barcu?

Kazna Luisu Suarezu će vrlo vjerojatno biti smanjena i odnosit će se samo na reprezentaciju, rekao je za portal Goal.com izvor iz Sportskog arbitražnog suda
Vidi originalni članak

Kako ekskluzivno doznaje Goal, Sportski arbitražni sud (CAS) smanjit će kaznu Luisu Suarezu zbog ugriza Talijana Giorgija Chiellinija  na Svjetskom prvenstvu.

- Sada kada je predmet stigao na CAS, vrlo je vjerojatno da će kazna biti smanjena. Odnosno, da bi se suspenzija mogla odnositi samo na reprezentaciju, ne i na klub - rekao je za goal.com izvor iz CAS-a.

Bude li doista tako Luis Suarez moći će odmah krenuti u sezonu sa svojim novim klubom Barcelonom. Upravo u Barci i leži razlog smanjenja, odnosno ukidanja, kazne. Iako se klub nije imao pravo žaliti na odluku Fife, nego su to samo smjeli igrač i urugvajski savez, čini se kako je utjecaj Katalonaca u CAS-u, i općenito u svjetskom nogometu, prevelik da bi to prošlo samo tako.

U CAS-u se navodno slažu da je kazna pretjerana, no isto tako treba znati da je isti sud u gotovo 95 posto slučajeva samo potvrdio kaznu Fife.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Frenkyy 24.07.2014.

    Mislim da nema šanse! To bi bio presedan, a za sad presedane su radili samo engleska repka i Real Madrid!!!

  • ikik_1 24.07.2014.

    Sramota ak mu smanje, malo je i dobio

  • pametnjakovich 24.07.2014.

    UEFALONA i FIFALONA

Komentiraj...
Vidi sve komentare