To je to što me zanima!

Sud suspendirao nogometaša na dvije godine zbog kokaina

Sportski arbitražni sud u Lausanni suspendirao je talentiranog igrača Botafogoa na 2 godine zbog pozitivnog nalaza na kokain. Velik dio kazne Jobson je već odradio
Vidi originalni članak

Jedan od talentiranijih brazilskih napadača Jobson (23) sud u Lausanni suspendirao je na dvije godine zbog pozitivnog nalaza na kokain. Jobson će ipak moći igrati već u ožujku sljedeće godine jer je dio kazne, šest mjeseci, odradio, a samo suđenje trajalo je više od godinu dana.

Jobson je javno priznao šmrkanje kokaina na tulumima, a na testu je pao u studenom i prosincu 2009. godine dok je igrao u dresu brazilskog Botafogoa koji ga je nakon toga i otpustio. Brazilac je nakon toga od suda tražio da u obzir uzme teško djetinjstvo te da kokain nije uzimao da bi poboljšao svoju igru.

- Pogriješio sam i za to trebam biti kažnjen. No mislim da nisam zaslužio doživotnu suspenziju - rekao je Jobson na sudu.

Brazilski nogometni savez je prvotno kaznio mladog napadača sa šest mjeseci zabrane igranja, no Međunarodna antidopinška agencija se žalila CAS-u koji je povećao kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • arsenalist 16.09.2011.

    ako je kokain droga ,onda je Maminjo drogeraš...

  • matori perverznjak 16.09.2011.

    bože sačuvaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare