To je to što me zanima!

Sudac donio slavlje Chelseaju, Tottenham sve dalje od LP-a

Londonski derbi otišao je na Chelseajevu stranu pobjedom nad Tottenhamom 2-1. Utakmicu su obilježile greške suca koji je priznao nepostojeći te gol iz zaleđa
Vidi originalni članak

Nogometaši Chelseaja svladali su Tottenham 2-1 u londonskom derbiju igranom u sklopu 35. kola engleskog Premiershipa...

Porazom se Tottenham dodatno udaljio od mjesta koje vodi sljedeće sezone u Ligu prvaka, dok su branitelji naslova ostali u teoriji da će obraniti krunu najbolje engleske momčadi.

Oba pogotka koje su postigli nogometaši Chelseaja bit će dodatno stavljeni pod "mikroskop". Kod izjednačujućega je, a zabio ga je Frank Lampard s nekih 25 metara, upitno je li lopta cijelim obujmom prešla gol-crtu, no, i premda se čini da nije, navijači Spursa prst krivnje lako će sa suca okrenuti u čuvara mreže momčadi koju bodre.

Heurelho Gomes još je jednom grdo pogriješio. Gol je primio hvatajući loptu koja mu je nekontrolirano prošle kroz ruke i noge. U pokušaju da ju uhvati prije no što se zakotrlja u mreži, Gomes je propustio reagirati pravodobno.

Gol vrijedan smanjenja zaostatka za vodećim Manchester Unitedom na samo tri boda postigao je Salomon Kalou - iz zaleđa.

Uvodno vodstvo na utakmici imali su gosti. Ostvarili su ga sjajnim golom Sandra iz 19. minute. Zabio je Brazilac poluvolej s nekih 20 metara.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Spurse. Vedran Ćorluka zamijenjen je u 78. zbog, prema prvim informacijama, ozljede zadnje lože desne noge.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • mangart 01.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • blink4moment 01.05.2011.

    ovo je jaako zanimljiv naslov...pitan se bili protiv barcelone ili manchestera stavili ovakav naslov...ma naravno da bi...njima se to apsolutno moze tolerirati, sto su i jedni i drugi desetak utakmica se ove sezone provukli na racun sudackih odluka, i to sto ce manchester vjerojatno radi toga i osvojiti prvenstvo...ali onda kad suci previde nesto na racun drugog kluba, e onda pljuj po sucima jer to tako ne smi...manchester ce biti prvak, nazalost...trenutno jesu najbolji u engleskoj...ali kakvi su bili u sredini sezone...isto najbolji, ali uz pomoc sudaca...

  • _lackovic_ 01.05.2011.

    s obzirom na komentare koji se ovdje mogu pročitati, može se zaključiti da većina autora nema više od 16 godina. baš me zanima koliko će ih iduće godine navijati za borussiu dortmund.

Komentiraj...
Vidi sve komentare