To je to što me zanima!

Sudac Ibri nije dao loptu: Želiš biti šef? OK, ti si šef. Dobro?

Zlatan Ibrahimović htio je loptu kojom je zabio tri gola Lorientu. No sudac je rekao da će razmisliti. To je naljutilo Ibru, koji se kasnije ipak pohvalio da je dobio loptu
Vidi originalni članak

Želiš biti šef, OK. Ti si šef. To je dobro za kamere, rekao je Zlatan Ibrahimović sucu u tunelu nakon utakmice protiv Lorienta. PSG je slavio 3-1, a Zlatan je zabio "hat-trick". Htio je Ibra loptu za uspomenu, pitao je suca nakon utakmice i u tunelu.

Ali sudac mu je nije htio dati, već mu je rekao kako će kasnije odlučiti. To je iznerviralo švedskog napadača koji mu je odbrusio. Kasnije je ipak veliki Zlatan dobio loptu. Na Instagramu je objavio fotografiju lopte uz poruku:

- Za sve one koji se pitaju gdje je lopta...

Ibrahimović je došao u centar zbivanja nakon što je nakon poraza od Bordeauxa sredinom ožujka žestoko napao suca. U naletu bijesa rekao je kako je Francuska usr*** zemlja koja ne zaslužuje klub poput PSG-a. Izazvalo je to reakciju, posebno radikalne desnice koja je zatražila da Zlatana izbace iz Francuske. 

- OK, ja sam kažnjen, ali je li trebao biti kažnjen i taj sudac? Što vi mislite? Volim Francusku i to što sam tada rekao je sr***. Pa da ne volim ovu zemlju sigurno ne bih produljio ugovor - rekao je Ibra.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • joco007 29.03.2015.

    Netrebaš nti volit neku zemlju da bi produžio ugovor, nulice na tom istom ugovoru su glavni razlog.......

  • MarkoPalic_1 26.03.2015.

    Kraljina!!!

  • BornaGojo 26.03.2015.

    bog

Komentiraj...
Vidi sve komentare