To je to što me zanima!

Sudačka komisija: Penal protiv Dinama neprihvatljiva odluka

U sudačkoj komisiji smatraju da je Maxime Bernauer sam sebe pogodio u ruku i da ona nije kažnjiva, ali i da nije bilo penala kod starta Boršića na Pierre-Gabrielu, što su koristili za izrugivanje u Maksimiru
Vidi originalni članak

Sudačka komisija HNS-a osvrnula se na dvije sporne situacije koje su izazvale prepirke u javnosti iz proteklog kola HNL-a, obje s utakmice Dinamo - Varaždin (1-0) iz Maksimira. I zaključak je isti. Ni na startu Antonija Boršića na Ronaelu Pierre-Gabrielu u 54. minuti ni kod igranja rukom Maximea Bernauera u duelu s Dimitrom Mitrovskim u 79.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Sudio je Ante Terzić, a u VAR sobi bio je Marin Vidulin.

Službeni Dinamo narugao se njihovim odlukama objavivši snimku tih dvaju situacija uz glazbu iz animirane serije "A je to" i ekrana iz VAR sobe na kojoj suci igraju pasijans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Priopćenje sudačke komisije prenosimo u nastavku:

"54. minuta: Ispravna procjena suca “nema prekršaja” kada branič Varaždina unutar vlastita kaznena prostora jasno igra loptom, a nakon toga uslijed gubitka ravnoteže dolazi u kontakt sa suparnikom. KNS HNS-a posljedični sudar dvojice suparničkih igrača smatra nogometnim duelom za loptu koji se ne razmatra nesmotrenim ili prekršajem PNI-e.

79. minuta: Neprihvatljiva, neopravdana i neutemeljena u Pravilima nogometne igre intervencija VAR suca inicira neispravno dosuđivanje kaznenog udarca. Incident u kojem igrač Dinama unutar vlastita kaznena prostora pogađa sam sebe u ruku vrlo jasnim razmatranjima pravila ne smatra se prekršajem kažnjive igre rukom. Interpretacija pravila suca utakmice tijekom pregleda OFR snimka također nije u skladu sa smjernicama PNI-e. KNS HNS-a podsjeća suce i VAR suce na striktnu primjenu smjernica izdanih na posljednjem seminaru."

Idi na 24sata

Komentari 73

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 21.02.2024.

    ajmo hajducka storija youtube kanal sve o dinamu i sudcima 30 godina bacite lajk koji na zadnji video

  • Plavi 99 legenda 21.02.2024.

    Nauceni smo na sudacke kradje...

  • slavonac493 21.02.2024.

    Zato je bio u Vunkovcima na Sudaniju . hahahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare