To je to što me zanima!

Sudački ekspert: To nije penal za Juve! Atletico je oštećen...

Juan Oliver Andujar je španjolski sudački ekspert sa 168 odsuđenih utakmica u Primeri i tvrdi: Correa nije gurnuo nego samo dotaknuo Bernardeschija, a Kuipers je nasjeo i sviranjem penala oštetio Atletico
Vidi originalni članak

U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Juventus je protiv Atletica dominirao u svakom elementu nogometne igre. Španjolci su se jedva sastajali s loptom, a nakon ispadanja trener Diego Simeone je konstatirao:

- Cristiano je poseban nogometaš, nadigrani smo, oni su zaslužili tih 3:0 i prolaz.

Čisto da čišće ne može biti, nema šanse da bude 'repova'? Ne baš... Juan Oliver Andujar je španjolski sudački ekspert sa 168 odsuđenih utakmica u Primeri. Danas mu je 70 godina, od 1995. ne sudi nego komentira suđenje na radiju, televiziji, za novine.

I Andujar je siguran: Atletico Madrid je oštećen u Torinu. Prema španjolskom sucu Federico Bernardeschi je odglumio da je gurnut jer Angel Correa ga je tek dotaknuo, a sudac Bjorn Kuipers nasjeo na simuliranje.

- Pogledajte zaustavljeni kadar. To je dodir, a ne guranje i ne bi smjelo biti dovoljno za suđenje penala koji u konačnici ispada presudan u tako važnoj utakmici. To se ne sudi - rekao je Andujar za Radio Marcu.

Svatko ima pravo na mišljenje, ali ako živac Simeoneovog kalibra niti jednu situaciju ne spominje kao dvojbenu i sportski priznaje da je izgubio jer je bio lošiji onda je priča jasna, čista i završena trostrukim zviždukom Nizozemca Kuipersa.

Bio Juventus nekome drag ili mrzak, Bianconeri jučer su igrom razbili Colchonerose i u velikoj utakmici na leđima svoje superklase Cristiana Ronalda otišli među osam najboljih u Europi. Sve drugo je - prazna priča.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • arow 14.03.2019.

    Ovaj Spanjolac je star,ne vidi bas dobro Juve je razbio Colu i njegovu aroganciju

  • Shogun 13.03.2019.

    Ok ruke,a šta ćemo sa nogama

  • Julius_Cezar_ 13.03.2019.

    kakvi se sve nazivaju ekspertima

Komentiraj...
Vidi sve komentare