To je to što me zanima!

Sudar na Tour de Franceu: Na cesti krv i par razbijenih glava

Nekih 60 km prije cilja današnje etape francuski se biciklist, William Bonet, okliznuo i pao, a onda je nastao pravi metež u kojem je sudjelovalo 20 biciklista
Vidi originalni članak

Treću etapu ovogodišnjeg izdanja Tour de Francea osvojio je Španjolac Joaquin Rodriguez , a 159,5 km dugu dionicu od Antwerpena do vrha uspona na Mur de Huy u Belgiji, obilježio je i veliki kaos koji je nastao nakon teškog pada.

Nekih 60 km prije cilja francuski se biciklist, William Bonet , okliznuo i pao, a onda je nastao pravi metež u kojem je sudjelovalo oko 20 biciklista. Usred padanja našao se i Fabian Cancellara , vodeći nakon prve dvije etape, koji je u tom metežu izgubio dobrih pet minuta.

Najgore je pak prošao spomenuti Bonet koji je zadobio brojne krvave ogrebotine po licu, a liječnici su mu morali staviti i ' Schantzov ovratnik '.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dkoor 08.07.2015.

    Jedina vijest sa Toura... znam da to ljude možda ne interesira kao naše nogometne lige, ali ovo je ipak jedan od najvećih bic događaja na svijetu. Da nisu pali, ne bi bilo ni ove jedne vijesti izgleda.

  • Kibl 08.07.2015.

    Dobro da nije niko nastradal

  • valsimotanatam 07.07.2015.

    video se moze pogledat i na digitronu samo u vas nema video

Komentiraj...
Vidi sve komentare