To je to što me zanima!

Sudar s reklamom: Pogledajte stravičnu ozljedu E. Lavezzija

Kao što je to objavio i naš medicinski tim, slomio sam lakat i morat ću na operaciju. Neću moći igrati u finalu, ali ću biti tu kao podrška svojim suigračima. Idemo, Argentina, napisao je Lavezzi
Vidi originalni članak

Argentina je pobijedila Ameriku 4-0 i plasirala se u finale Cope gdje će igrati protiv Čilea u prošlogodišnjoj reprizi finala. Higuain je za 'gauchose' zabio dva, a po jedan su zabili Messi i Ezequiel Lavezzi. Upravo je potonji glavni akter ove priče.

Naime, Lavezzi je zabio za vodstvo Argentine već u 3. minuti nakon sjajnog proigravanja Lionela Messija.

No točno sat vremena kasnije doživio je stravičnu ozljedu. Stoper Argentine Javier Mascherano malo je prejako ispucao jednu loptu na lijevu stranu. Lavezzi ju je pokušao stići, ali je u zanosu pao preko reklame, napravio salto i slomio lakat.

Stvarno je gadno izgledala cijela situacija, pogotovo kada se pogleda snimka u prirodnoj brzini. Navijači Argentine, koji su stajali ispred mjesta nesreće, uhvatili su se za glavu i momentalno sugerirali sucu da pošalje nosila po Lavezzija.

- Pozdrav svima! Želim vam se zahvaliti zbog vaše zabrinutosti. Lijepo je primiti toliko toplih poruka. Kao što je to objavio i naš medicinski tim, slomio sam lakat i morat ću na operaciju. Neću moći igrati u finalu, ali ću biti tu kao podrška svojim suigračima. Idemo, Argentina - napisao je Lavezzi na Instagramu.

Još se ne zna koliko će izbivati s travnjaka, ali sigurno je da ga neće biti par mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lix007 24.06.2016.

    boli za gledat...

  • leolee11 23.06.2016.

    ma kad je ovaj divljak on bi radje i svog ozlijedio neko nikog

  • It's kišing 23.06.2016.

    a mogli su reklame stavit na crtu od auta...yebale ih reklame

Komentiraj...
Vidi sve komentare