To je to što me zanima!

Suigrač Hrvata poginuo je u 26. godini: Srce nam je slomljeno

Nema riječi kojima bi se opisala tuga svih u MLS-u nakon saznanja o tragičnoj smrti Antona Walkesa. Bio je talentiran i predan igrač kojeg su voljeli njegovi suigrači i navijači, napisali su iz MLS-a
Vidi originalni članak

Engleski nogometaš Anton Walkes (25) preminuo je u tragičnoj nesreći nakon sudara dvaju brodova u Miamiju. 

Tužnu vijest objavio je njegov klub Charlotte FC u kojem je igrao od prosinca 2021. godine. Walkes je u američkom klubu svlačionicu dijelio s hrvatskim golmanom Kristijanom Kahlinom.

Wales je nakon nesreće ostao bez svijesti te su ga liječnici reanimirali, ali mladom nogometašu nije bilo spasa. Preminuo je u četvrtak u jutarnjim satima. 

Iza sebe je ostavio kćerkicu Aylu, a brojni suigrači i prijatelji opraštaju se od Walkesa koji je prije manje od 24 sata na društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj trenira. 

- Srce nam je slomljeno zbog gubitka Antona Walkesa, zaista nevjerojatnog oca, osobe pune ljubavi i izvanrednog karaktera - rekao je sportski direktor Charlottea Zoran Krneta pa dodao: 

- Anton je utjelovio što znači biti dio nogometnog kluba Charlotte i cijela naša zajednica tuguje zbog ove tragedije. Utjecaj koji je ostavio u svlačionici u Charlotteu nikada neće biti zaboravljen. Mislimo na njegovu obitelj tijekom ovog vremena i u potpunosti ćemo ih podržati na svaki mogući način.

Od preminulog nogometaša oprostili su se  iz MLS-a. 

"Nema riječi kojima bi se opisala tuga svih u MLS-u nakon saznanja o tragičnoj smrti Antona Walkesa iz Charlotte FC. Anton je bio talentiran i predan igrač kojeg su voljeli njegovi suigrači i navijači. Izražavamo najdublju sućut obitelji, prijateljima i cijeloj obitelji Charlotte FC.", stoji u priopćenju.

Walkes je profesionalnu karijeru započeo 2016. godine u akademiji Tottenhama u Engleskoj nakon čega je igrao za Atlantu United, Portsmouth i na kraju za Charlotte FC. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Palmanova 19.01.2023.

    dnevno umire 1000 djece od 1g.pa nema vijesti

  • Mr. Spock 19.01.2023.

    Ajmo 3, 2, 1... Samo se odlučite tko vam više smeta Pfeizer, Moderna ili Johnson    .l.

  • Denis Elvedi 19.01.2023.

    Strašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare