To je to što me zanima!

Šuker čestitao Kosu: HNS-ova vrata su otvorena za suradnju

Čestitam Ivanu Kosu na imenovanju na čelno mjesto Hajduka. Vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su mu otvorena za razgovor i suradnju, poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker
Vidi originalni članak

Ivan Kos, poduzetnik i biznismen, postao je novi predsjednik Hajduka zamijenivši Marina Brbića. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nalazi se u Baselu na sjednici Izvršnog odbora Uefe, odakle je poželio novom predsjedniku Hajduka sve najbolje na novoj poziciji.

- Čestitam Ivanu Kosu na imenovanju na čelno mjesto Hajduka. Njegovo obrazovanje i karijera sugeriraju da će uspješno nastaviti financijsku konsolidaciju kluba. No, još više me veseli što je osoba koja ima nogometno iskustvo i dolazi iz nogometne obitelji pa vjerujem da će se fokusirati na travnjak i stvaranje Hajduka koji će biti natjecateljski konkurentan Dinamu i Rijeci, što klub takvog renomea i grad Split sigurno zaslužuju. Svom sugrađaninu želim puno sreće i uspjeha, a vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su mu otvorena za razgovor i suradnju - poručio je novom predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu Davor Šuker, piše HNS.

Inače, Kos nije izabran jednoglasnom odlukom. Dobio je četiri glasa za i dva suzdržana - ona Denisa Kosora i Zorana Mamića.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Nemo1308 19.05.2016.

    Mafija se zaigrala i otupljuje ostricu torcide, a ovi ne razumiju sto im osovina suker-maminjo radi! Nece se niti osvjestiti, a hajduk ce biti mali mis u rukama nogometne mafije! A gdje je zakon o sportu po hitnoj proceduri! Gazda je izasao iz Remetinca, unatoc dokazanim kriminalnim radnjama, a sada je slobodan jer su dosli njegovi na vlast i sada ce predmet zavrsiti u ladici do zastare! O tome da se u NO Hajduka nalaze ljudi koji zive i rade, a bogami i suruju sa Sukerom (Maminjom) u Zagrebu! A tko mene moze uvjeriti da jedan osjecanin, koji otvoreno i priznaje da nije navijac Hajduka (dakle najvjerovatnije je dinamov navijac!), a koji ima tek 34 godine, moze bolje i zrelije voditi instituciju kao sto je Hajduk od nekoga od stare garde dokazanih hajdukovaca - kao da i njega ne moze kontrolirati NO? Price za malu djecu i za "laku noc Hajduk"! HŽV

  • Dalmacija u srcu 18.05.2016.

    Očekujem hitno reakciju na ovo, sa glavnom porukom:" Šukeru, goni se u 3PM", također ne znam gdje je reakcija na onaj skandalozni popis.

  • JunFan 18.05.2016.

    Ne vjeruj Šukeru ni kad čestitke nosi

Komentiraj...
Vidi sve komentare