To je to što me zanima!

Šuker: eVatreni su naš ponos! Sva zarada ide Geli i Šporčiću

Cjelokupnu nagradu koju Uefa daje HNS-u za ovaj rezultat proslijedit ćemo Marku i Andreju jer su to zaslužili jako dobrim rezultatom na kojem im od srca čestitam, kaže Davor Šuker
Vidi originalni članak

Prvo Europsko prvenstvo u e-nogometu završilo je pobjedom Italije, a hrvatski e-nogometni reprezentativci stigli su do četvrtfinala turnira.

Hrvatski predstavnici na eEuru, Marko Gelo i Andrej Šporčić, uspješno su predstavljali Hrvatsku na prvom Uefinom natjecanju reprezentacija u e-nogometu, a čestitku im je uputio i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Gelo i Šporčić uspješno su prošli trnovite kvalifikacije te su se plasirali među 16 najboljih momčadi u Europi, a na završnom turniru koji je održan ovoga vikenda izborili su četvrtfinale u kojem ih je svladala Francuska. Pobjednik eEura je Italija, koja je tako ponijela prvi naslov europskog prvaka u e-nogometu.

- Bilo nam je zadovoljstvo pratiti nastupe naših predstavnika jer su igrali zaista zanimljive i napete utakmice do samog kraja. Drago mi je što smo i u e-nogometu imali igrače koji s puno ponosa i strasti predstavljaju hrvatsku reprezentaciju - kaže predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Zbog toga ćemo cjelokupnu nagradu koju UEFA daje HNS-u za ovaj rezultat proslijediti Marku i Andreju jer su to zaslužili jako dobrim rezultatom na kojem im od srca čestitam. HNS će nastaviti podržavati e-nogomet za koji postoji puno interesa, kao što smo vidjeli tijekom ovog eEura - rekao je Šuker.

HNS će tako Marku i Andreju proslijediti cjelokupni iznos od 3.000 eura iz nagradnog fonda Uefe, a Savez je prigodnim poklonima podržao hrvatske predstavnike i prije završnog turnira.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BrankoMihalić_1 26.05.2020.

    Sve sto je dotakao unistio je uzas

  • krkonosebeskidi 26.05.2020.

    Davore nikad ti necu zaboravit sto si mi ucinio na otoku Bracu hvala ti za vike vikova

  • Slajzerizer 26.05.2020.

    Ajme ove ekipe što sisa narod.Uvijek su se uz Šukija ljepili jadi koji sebe promoviraju,a on im se nemože odmaknuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare