Obavijesti

Sport

Komentari 12

Šuker: eVatreni su naš ponos! Sva zarada ide Geli i Šporčiću

Šuker: eVatreni su naš ponos! Sva zarada ide Geli i Šporčiću
1

Cjelokupnu nagradu koju Uefa daje HNS-u za ovaj rezultat proslijedit ćemo Marku i Andreju jer su to zaslužili jako dobrim rezultatom na kojem im od srca čestitam, kaže Davor Šuker

VIDEO

Prvo Europsko prvenstvo u e-nogometu završilo je pobjedom Italije, a hrvatski e-nogometni reprezentativci stigli su do četvrtfinala turnira.

Hrvatski predstavnici na eEuru, Marko Gelo i Andrej Šporčić, uspješno su predstavljali Hrvatsku na prvom Uefinom natjecanju reprezentacija u e-nogometu, a čestitku im je uputio i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gelo i Šporčić uspješno su prošli trnovite kvalifikacije te su se plasirali među 16 najboljih momčadi u Europi, a na završnom turniru koji je održan ovoga vikenda izborili su četvrtfinale u kojem ih je svladala Francuska. Pobjednik eEura je Italija, koja je tako ponijela prvi naslov europskog prvaka u e-nogometu.

- Bilo nam je zadovoljstvo pratiti nastupe naših predstavnika jer su igrali zaista zanimljive i napete utakmice do samog kraja. Drago mi je što smo i u e-nogometu imali igrače koji s puno ponosa i strasti predstavljaju hrvatsku reprezentaciju - kaže predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Zbog toga ćemo cjelokupnu nagradu koju UEFA daje HNS-u za ovaj rezultat proslijediti Marku i Andreju jer su to zaslužili jako dobrim rezultatom na kojem im od srca čestitam. HNS će nastaviti podržavati e-nogomet za koji postoji puno interesa, kao što smo vidjeli tijekom ovog eEura - rekao je Šuker.

Zagreb: Davor Šuker održao konferenciju za medije nakon skupštine HNS-a

HNS će tako Marku i Andreju proslijediti cjelokupni iznos od 3.000 eura iz nagradnog fonda Uefe, a Savez je prigodnim poklonima podržao hrvatske predstavnike i prije završnog turnira.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića