To je to što me zanima!

Šuker: Hrvatska premalo ulaže u sport, a navijači nas brinu...

Plasirali smo se na Euro u Francuskoj, ali treba nam jača potpora vlade. Nogomet nisu samo pobjednici koje navijači dočekuju na balkonima i trgovima, kaže Šuker
Vidi originalni članak

Davor Šuker požalio se Španjolcima da Hrvatska ne ulaže dovoljno u nogomet. Predsjednik HNS-a pričao je o stanju u našem nogometu, navijačima, Platiniju i - Cristianu Ronaldu.

- Plasirali smo se na Euro, ali treba nam jača potpora vlade. Nogomet nisu samo pobjednici koje navijači dočekuju na balkonima i trgovima. U sport se ne ulaže dovoljno. Trebamo nove stadione i bolju infrastrukturu - rekao je Šuker za Marcu.

- Moj prethodnik je napravio dosta i podigao je kvalitetu nogometa. Ja želim napraviti još više. Cilj je da uvijek budemo među 15 najboljih na svijetu - dodao je Šuker.

Nije mogao izbjeći pitanje o navijačima zbog kojih je HNS na gostujućim utakmicama svima zabranio dolazak na stadion. Na domaćim stadiona za to se pobrinula Uefa.

- Trudimo se, dajemo sve od sebe, ali jako smo zabrinuti. 

Prvi čovjek saveza ponovio je da stoji uz Michela Platinija, o Ronaldu je dodao kako je svake godine sve bolji, a usporedio je i današnji nogomet s onim iz njegovog vremena u kojem je ostavio dubok trag igrajući za Sevillu i Real u osam godina provedenih u Španjolskoj.

- Tad je tehnika bila bolja, danas se puno više trči. Teško je to uspoređivati, niti jedno razdoblje nije bolje niti gore - dodao je Šuker.

>>> Kvalitetno donje rublje je preduvjet udobnosti

Idi na 24sata

Komentari 86

  • andzeomikael 21.10.2015.

    orahova1 je velik, ono BAS, ali boli mene sto ja svoja ledza ostavi ni za sta

  • 19.10.2015.

    što reče on: "Hrvatska premalo ulaže u sport?", to on misli HNS, odnosno Davor Šuker i kompanija?

  • serta007 17.10.2015.

    e moj sukeru ljudi nerade gladuju a ti razmisljas o ulaganju u sport bolje da firme otvaraju pa će biti i za sport. ti to najbolje znaš iso si u emsu i završio za tokara. e i ja sam se tamo skolovao a tvoja klupa s urezanim imenom još je tamo. poz od serte iz osijeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare