To je to što me zanima!

Šuker i Kustić uživali u loži, Hrvatsku bodrili Bukić i Tucak

Stigla je jaka nogometna delegacija predvođena predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te izvršnim direktorom Marijanom Kustićom. U loži su se našli i predsjednik ZNS-a Tomislav Svetina i Branko Mikša
Vidi originalni članak

Slovačka nije daleko, nije ni Trnava, gdje su u petak sletjele rijeke hrvatskih navijača koji su na ulicama napravili pravi "štimung" ususret utakmice Slovačke i Hrvatske.

AJMO HRVATSKA Trnava gori: Sve braniče hvata muka, kada ide Modrić Luka

Ništa lošije nije bilo ni na tribinama stadiona Anton Malatinsky gdje su hrvatski navijači dobili službeno 2200 mjesta, no preko raznih kanala natiskalo ih se i više, pa su dobrim dijelom pjesmom nadglasali domaće. Pogotovo kada su oni potpuno utihnuli s kraja prvog poluvremena i na početku drugog.

VIDEO: POGLEDAJTE GOLOVE 'Vatrena artiljerija' u Trnavi: Niksi, Perija, Petko pa Deki...

Stigla je, dakako, i jaka nogometna delegacija predvođena predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te izvršnim direktorom Marijanom Kustićem. U loži su se našli i predsjednik ZNS-a Tomislav Svetina, Branko Mikša, a tu su i Zoran Cvrk, Damir Vrbanović...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometašima su podršku pružili i iz vaterpolskog svijeta, izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić te izbornik Ivica Tucak. Lijepo za vidjeti, baš kao što je bila i izvedba hrvatskih reprezentativaca.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 07.09.2019.

    Od tih 2000 "navijača" bilo je oko 300 navijača.

  • tomicalomica 07.09.2019.

    Jel ono u desnom ćošku gore Z M ? Čini se da je

  • Zagor te-nej 07.09.2019.

    Šuker legenda, jugosi ga ne mogu smisliti.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare