To je to što me zanima!

Šuker je odlučio: Hrvatska će protiv Malija igrati u Osijeku

"Zašto ne bi svi skupa poradili na boljitku nogometa. Milijune eura smo dali na kazne, sami sebe uništavamo. Rukomet ima svoje arene, mi nemamo ništa..."
Vidi originalni članak

Hrvatska će protiv Malija igrati 31. svibnja u Osijeku, otkrio je Davor Šuker nakon potpisivanja ugovora HNS-a i Zagrebačke pivovare informaciju koja se nije znala.

Datum je bio poznat, ne i lokacija.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza osvrnuo se i na "rat" između Saveza i Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta.

- Rat je na Krimu, u Ukrajini, ne ovdje. Nogomet je jedan od naših najjačih proizvoda i moramo ga štititi. Uefa ima kongres 27. ožujka u Astani, tamo ćemo se odlučiti što ćemo činiti. Uvijek tražimo neke Lokomotive, Dinama, uvijek se nešto traži. Ima i drugdje problema, boli me to... S huliganizmom se treba netko drugi baviti, a ne mi iz Saveza.

Istaknuo je Šuker kako mu je želja da na svakoj utakmici reprezentacije na tribinama bude barem 20.000 navijača.

- Mi u hrvatskom nogometu imamo rejting, kriminala ima svugdje, zašto ne bi svi skupa poradili na boljitku nogometa. Milijune eura smo dali na kazne, sami sebe uništavamo. Rukomet ima svoje arene, mi nemamo ništa...

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 12.03.2014.

    Nijedan naš bivši nogometaš nije takvog lošeg karaktera kao on. Bogatstvo mu je previše udarilo u glavu. P.S.: Prije 8 godina vozio se Ferarijem između Sesveta i Dugog Sela, gdje je ograničenje 80km. Sa preko 200km/sat nas je prestigao, stao u centru Dugog Sela na kavu i kurčio se pred svima, kako on ima a drugi ne. Nisam mogao vjerovati da je to taj čovjek, naša nogometna legenda. Nije više vrijedan da mu spominjemo ime. G.... od čovjeka

  • zokinjo 12.03.2014.

    Craps a lot:-)

  • Nizozemac 12.03.2014.

    Ne kuzim uvjek skart reprezentacije igraju u Osjeku!!! Iran,Mali itd zasto ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare