To je to što me zanima!

Šuker i Bandić otvorili su novi HNS-ov centar: Ponosni smo...

Otvaranje ovog multimedijskog Centra još je jedna u nizu pobjeda našeg nogometa i Hrvatskog nogometnog saveza u suradnji s Gradom Zagrebom, rekao je Bandić...
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez otvorio je centar "Budi ponosan" u Petrinjskoj 2 u Zagrebu. Predsjednik HNS-a Davor Šuker prerezao je vrpcu zajedno sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

"Budi ponosan" je informativni multimedijski centar u kojem će se posjetitelji moći upoznati s poviješću hrvatskog nogometa, a prilagođen je i turistima. Bandić je ovo najavio kao novu pobjedu hrvatskog nogometa.

- Grad Zagreb kao glavni grad svih Hrvata bio je domaćin velikom broju utakmica naših nogometnih reprezentacija, zajedno smo dijelili veselje nakon pobjeda i tugu poslije poraza. Stoga je otvaranje ovog multimedijskog Centra još jedna u nizu pobjeda našeg nogometa i Hrvatskog nogometnog saveza u suradnji s Gradom Zagrebom. 

- Otvorenje ovog Informativnog centra „Budi ponosan“ jedan je u nizu projekata i potvrda o vrlo dobroj suradnji između Grada Zagreba i HNS-a, koju ćemo nastaviti u veoma skorom vremenu realizacijom projekta izgradnje Hrvatskog atletsko - nogometnog centra Svetice - rekao je Milan Bandić.

Prostor centra "Budi ponosan" zamišljen je kao stadion. U svlačionicama posjetitelji se informiraju putem ekrana i ilustracija, a potom idu do svlačionica u kojima su ormarići s podsjetnikom na sve utakmice hrvatske reprezentacije na velikim natjecanjima. Nakon toga kroz tunel se dolazi do "Zida slavnih", a posjetitelji mogu i sami sudjelovati u izboru za najbolji gol, utakmicu, napadača... Ulaz je besplatan.

- Često ističemo naš slogan 'Budi ponosan', a ovaj informativni centar najbolje pokazuje na što sve možemo i trebamo biti ponosni. Ovime odajemo priznanje mnogima koji su zadužili hrvatski nogomet, dajemo priliku mlađim generacijama da puno toga nauče i istodobno im dajemo motiv da se i sami uključe u nogomet. 

- Siguran sam da hrvatski nogomet zaslužuje ovakvo mjesto usred Zagreba i da će ovaj centar doprinijeti promociji hrvatskog nogometa u domaćim i inozemnim okvirima - rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • no_dinamo_hzv 21.07.2015.

    a kad je Joe bio ponosan svi ste ga se odrekli! koja je razlika između ZDS i "budi ponosan" - nikakva! šta je zajedničko Šukeru i Simunicu? NAVIJAČI! samo šta jednoga vole a drugoga mrze!! pozdrav domovini!!

  • Robi K. (IIIa) 21.07.2015.

    V.M.

  • perobao 20.07.2015.

    Pa jasno, tko god napravi nesto i usput zaradi novac je za zgubinane i parazite lopov. Prosla su vremena drustvene imovine, mi sada zivimo u kapitalizmu gdje su takve stvari normalne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare