To je to što me zanima!

Sutkinja se sudarila s kamerom na utakmici Betisa i Athletic Bilbaa. Lice joj je bilo puno krvi

Pala je na travnjak i u istom trenutku krv je nezaustavljivo potekla njih njezinu glavu. Liječnici Betisa utrčali su u travnjak, spriječili krvarenje i sanirali ranu, no Guadalupe Porras morala je izaći iz igre
Vidi originalni članak

Ozljede sudaca možda su bizarne, ali se događaju. No, ovakvu ozljedu do sada još nismo nikada vidjeli.

Betis se okrenuo prvenstvu nakon ispadanja od Dinama iz Konferencijske lige i slavio protiv Athletic Bilbaa 3-1 u 26. kolu La Lige, no susret je obilježio bolan sudar i ozljeda pomoćne sutkinje Guadalupe Porras. Chimy Avila je u 13. minuti zabio za vodstvo Betisa, sutkinja se vraćala na centar, a u tome trenutku ispred nje se pojavila televizijska kamera s kojom se sudarila.

Pala je na travnjak i u istom trenutku krv je nezaustavljivo potekla njih njezinu glavu. Liječnici Betisa utrčali su u travnjak, spriječili krvarenje i sanirali ranu, no nesretna Guadalupe nije mogla u takvom stanju nastaviti s utakmicom pa su je zamijenili.

Zaista bizarna ozljeda, ali koja ide na dušu organizatora prijenosa zbog čije je nesmotrenosti i nepažnje sutkinja nastradala ni kriva ni dužna samo obavljajući svoj posao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kojiznam 26.02.2024.

    i ja se pitam 😂

  • regma 25.02.2024.

    sta ce ona tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare