To je to što me zanima!

Sukob Hrvata i Slovenaca: Soldo ga ne pusti, a on ode

Slovenski napadač Kölna Milivoje Novakovič nije udovoljio želji trenera Solde da ostane u klubu umjesto da se priključi reprezentaciji u Mariboru
Vidi originalni članak

Sporna situacija nije ozbiljna kao neke druge koje muče Hrvatsku i Sloveniju, ali i u ovom je slučaju važan faktor jedan Hrvat i najmanje nekoliko Slovenaca. Trener Kölna Zvonimir Soldo dogovorio se u petak s napadačem svojega kluba i slovenskim reprezentativcem Milivojem Novakovičem jedno, a igrač je učinio drugo. I naravno da su u Kölnu "poludjeli"...
- Ta ozljeda aduktora muči te već neko vrijeme i dogovor je da ne ideš na ovu akciju reprezentacije. Ostani u Kölnu na rehabilitaciji i pokušaj što je prije moguće sanirati ozljedu - rekao je u petak Soldo svojem ponajboljem napadaču. Zna dobro hrvatski trener da bi igranje za reprezentaciju lako moglo pogoršati stvar. No Slovenci znaju da je klub, prema Fifinim pravilima, dužan pustiti igrača unatoč ozljedi.
- Ma pusti njih što pričaju. Samo ti dođi - poruka je koja je stigla Novakoviču iz slovenskog saveza. On je poslušao i pojavio se u Mariboru, gdje se okupila momčad koja će u srijedu igrati protiv San Marina. Köln je zbog Fifinih pravila nemoćan i Slovenci mogu uživati u "pokazivanju mišića". Iako će San Marino dobiti i s Novakovičem i bez njega.

NAJBOLJI STRIJELAC PROŠLE SEZONE
Milivoje Novakovič prošle je sezone bio prvi strijelac Kölna sa 16 golova. Došao je u Njemačku 2006. iz bugarskog Litexa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bart85 11.08.2009.

    Ma ne može mu ni klub ni Soldo ništa. Ima pravo da bude s repkom i to je pravo iskoristio. Neka.... Ionako su igrači roba, svako pametan će iskoristit pravo da ode doma.

  • madamic1 11.08.2009.

    PA, ako je njemo toliko \"stalo\" do njegove karijere, neka ide! Mozda se otvori mjesto za kojeg našeg napadača :) !

  • JAX 10.08.2009.

    potjerat ce ga soldo

Komentiraj...
Vidi sve komentare