To je to što me zanima!

Sulude ideje u Madridu: Perez želi napustiti La Ligu, traži način za pristupanje Premiershipu?!

Nije engleska liga jedina opcija. Florentina Pereza zanimaju i Serie A i Bundesliga, no očito mu je rasprava s čelnikom španjolske lige - dosta. Mogli bismo gledati tektonske promjene
Vidi originalni članak

Najveći španjolski klubovi Real i Barcelona već su neko vrijeme u problemu.

POGLEDAJTE VIDEO: Leo Messi u Parizu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već godinama ta dva kluba troše kao pijani milijarderi. Pogotovo Barcelona koju je loše vođenje kluba na kraju dovelo do situacije zbog koje su nakon duge 21 godine ostali bez Lea Messija. Predsjednik La Lige Javier Tebas dogovorio je s američkim fondovima financijsku injekciju, međutim ni Real ni Barca za tu opciju ne žele čuti pošto bi na taj način Amerikancima pripao veliki dio kolača od televizijskih prava i to na period od nekoliko desetljeća.

Čelnik Reala Florentino Perez već tjednima sipa uvrede na račun Tebasa. 'Kraljevski klub' najavio je i tužbu, a Mundo Deportivo sad javlja najekstremniju ideju dosad.

KAOS U ŠPANJOLSKOJ Real tuži predsjednika La Lige zbog sporazuma koji je Barci mogao ostaviti Lionela Messija

Nakon propasti Superlige, Real Madrid i dalje traži novo natjecanje kojem bi se mogao priključiti, no ovo postoji već godinama.

Madriđani traže pravni način za priključivanje engleskoj Premier ligi! 

Ipak, nije samo Premier liga u pitanju. Ona je Realu uvjerljivo opcija broj jedan, no Perez traži bilo koji način za bijeg iz La Lige, a opcije su i Serie A i Bundesliga, tvrdi Mundo Deportivo.

Bilo kako bilo, izgleda da ćemo i nakon propadanja ideje o Superligi i dalje gledati ideje o tektonskim promjenama u klupskom nogometu...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Freankye 15.08.2021.

    Nećeš razbojniče!

  • 14.08.2021.

    Kad tad super liga ce se dogoditi. To je buducnost vrhunskog nogometa. Zna se koji klubovi imaju globalnu potporu i koji produciraju najvise novca u europskim natjecanjima.

  • 14.08.2021.

    Ovaj panj je najgori predsjednik od svih😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare