To je to što me zanima!

Sumnjiva predaja: Tomiću se nije igralo zbog malo bodova?

PREDAO MEČ Tomić je švedskom sucu rekao da mu se ne isplati mučiti za malo bodova koje može osvojiti te da mu finale donosi napredak za tek jedno mjesto...
Vidi originalni članak

Dva meča u jednom danu, premalo bodova za značajniji napredak i trovanje hranom, čini se da su natjerali Bernarda Tomića na predaju u dvoboju četvrtfinala na ATP turniru u Sydneyju, zbog čega se Australac hrvatskog porijekla našao na udaru kritičara. 

- Osjećao sam se loše sinoć i bilo mi je teško odigrati dva meča u jednom danu. Bila je dobra odluka ne završiti meč, s obzirom na to da sam bio bolestan - rekao je Tomić na konferenciji za medije nakon dvoboja s Rusom Tejmurazom Gabašvilijem.

No, prvi nositelj turnira imao je nesreću da su kamere i mikrofoni uz teren uhvatili njegov razgovor s Mohamedom Lahyanijem, u kojem se Tomić požalio švedskom sucu da mu se ne isplati mučiti za malo bodova koje može osvojiti te da mu ulazak u finale donosi napredak od samo jednog mjesta na ATP ljestvici. Tomić se samo nasmijao na te primjedbe.

- Da, rekao sam mu, dva meča, bolestan, osvojim turnir, a napredujem samo jedno mjesto. Ne zvuči baš dobro za mene, zar ne - retorički je završio Tomić odgovor na pitanje o razgovoru sa sucem te dodao da će se prema Melbourneu zaputiti kad se dobro odmori.

Grigoru Dimitrovu i Viktoru Troickom nije smetalo što su morali odrađivati dvostruki program s obzirom na to da su u četvrtak svi četvrtfinalni dvoboji odgođeni zbog jake kiše. S dvije pobjede ostvarene u petak stigli su do dvoboja za naslov.

Dimitrovu će to biti sedmo finale u karijeri u kojem će se boriti za svoj peti ATP trofej, dok će Troicki pokušati obraniti prošlogodišnji naslov. Dimitrov i Troicki sastali su se prošlog tjedna u 2. kolu turnira u Brisbaneu, a Bugarin je slavio u tri seta.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bare000 16.01.2016.

    covjek je predao svoj mec!!!!Znaci nikoga nije zajebao,nije mu se dalo i oksebe je zajebao !!!

  • libeluli 15.01.2016.

    Ni prva ni zadnja kalkulativna odluka...a tek naši pravi, kako znaju računati

  • Redovan 15.01.2016.

    Svaka cast...

Komentiraj...
Vidi sve komentare