To je to što me zanima!

Sun: Samo strijelac Ledley King bolji od Luke Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Luka Modrić vratio se utakmicama za Tottenham nakon pauze od tri tjedna zbog ozljede prepone. Spursi su pobijedili, a Luka je bio među najboljima
Vidi originalni članak

Povratkom na teren Luka Modrić vratio se i starim navikama, odličnim igrama u dresu Tottenhama. Sve opasnije akcije 'spursa' polazile su od našeg reprezentativnog veznjaka. Na samome početku utakmice Luka se našao u izvrsnoj prilici za gol, no sa desetak metara pucao je slabo i ravno u golmana Greena. No do kraja utakmice uspješno je razigravao sve svoje suigače i od novinara Suna zaradio je sedmicu. Od njega je bolju ocjenu (8) dobio samo kapetan i strijelac prvog gola Ledley King. Njemu je to prvi gol nakon tri godine i 64 odigrane utakmice u dresu Tottenhama. Zanimljivo je da su svi ostali igrači 'pijetlova' zaradili šestice pa tako i asistent za drugi gol Vedran Ćorluka. Jedan od heroja u momčadi Harryja Redknappa bio je i golman Heurelho Gomes, koji je tijekom cijele utakmice odlično branio. Tako je u 89. minuti dvama briljantnim obranama spasio svoju momčad.
Novinari Daily Maila kao da nisu gledali istu utakmicu kao njihovi kolege iz Suna. Luka je u tom tabloidu zajedno s Pavljučenkom i Zokorom dobio najslabiju ocjenu (5) u svojoj momčadi. Igrač utakmice i za Daily Mail je bio Ledley King.
Sky Sports ocjenjivao je jednako kao Sun. Luka Modrić dobio je sedmicu, Ćorluka šest, a igrač utakmice King osmicu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • evo da i ja nešto kažem 09.12.2008.

    šta ste se svezali ovih engleskih novinara kad je očito da nemaju pojma o nogometu. iz sažetka se vidi da je luka bio najbolji igrač na terenu, a ovaj biser mu da ocjenu 5.

  • Trollaš_me 09.12.2008.

    Kako modric igra, uz ovakvu igru moze bit najbolji igrac, ali ipak sazeci vezinom njega pokazuju. Svaka cast, super igra, nema sta

  • plavocrni 09.12.2008.

    k1994m pogledaj ponovo pa ces vidjet da je corluka dodao O\'Hari za drugi pogodak...nije neka asistencija,ali se racuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare