To je to što me zanima!

Sunsi su rekli ne može! Ne žele produžiti ugovor Benderu...

Naravno da sam želio da odluče produžiti ugovor, ali neću dozvoliti da me ovo zaustavi u ostvarivanju mojih ciljeva, je Bender kojemu je ovo samo veća motivacija da što žešće trenira...
Vidi originalni članak

Dragan Bender ušao je s Phoenix Sunsima u zadnju godinu ugovora sa opcijom produžetka na još jednu, ali klub je odlučio kako mu neće produžiti novi ugovor. Čelnici kluba nezadovoljni su njegovim izdanjima, a Bender je sve manje minuta dobivao ove sezone.

Njegov status u momčadi pogoršao se dovođenjem Ryana Andersona i Trevora Arize koji su okupirali njegovu poziciju. Istu stvar doživio je i Mario Hezonja prošle godine u Orlandu koji se ove godine skrasio u Knicksima.

Uvijek dobro upućeni Adrian Wojnarowski objavio je vijest na Twitteru.

- Naravno da sam želio da odluče produžiti ugovor, ali neću dozvoliti da me ovo zaustavi u ostvarivanju mojih ciljeva - rekao je krilni centar te dodao:

- Imam 20 godina, radit ću najbolje što mogu da budem najbolji NBA igrač koji mogu biti te da uspijem u Phoenixu ili u nekoj drugoj momčadi - Zaključio je.

Pred Benderom je sad mukotrpni rad kako bi privukao potencijalne poslodavce, a u NBA ligu je došao 2016. godine kada je bio izabran kao 4. pick. Mladi hrvatski reprezentativac je u Sunsima skupio 128 NBA utakmica s prosjekom od 5.3 koševa i 3.7 skokova.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nemo22 01.11.2018.

    Pogriješili su. Tek mu je 20 godina,a koju fizionomiju ima i glavu.Novi Detlef Scrempf! Pogriješili su!!!!

  • abusaef 31.10.2018.

    Čovjek je dobijao ogromnu minutažu prošle sezone i nije napravio apsolutno ništa! Da je Zubac imao takvu minutaži imao bi double-double statistiku! Mislim da nema šanse da ga itko uzme - Hezonja je ipak nešto i pokazivao u Orlandu.

  • 31.10.2018.

    sada slijedi povratak u europu

Komentiraj...
Vidi sve komentare