To je to što me zanima!

Suparnice su ljubomorne na Blanku jer ih je sve pobjeđivala

Blanka i nije baš omiljena među visašicama. Razlog je, gotovo sigurno, ljubomora. Vlašić ih je posljednjih godina uglavnom pobjeđivala, i to je stvorilo taj animozitet...
Vidi originalni članak

Blanka je ponekad nesigurna djevojka na koju stres negativno utječe. Ona uopće ne uživa u skakanju jer ima neki pritisak, opisala je hrvatsku visašicu Belgijka Tia Hellebaut, olimpijska pobjednica iz Pekinga 2008.

Razdor se otvorio nakon što je Hellebaut uvjetovala svoj nastup na mitingu u Madridu 2010. nepozivanjem Blanke.

- To je sramota o kojoj se mora pisati i u Belgiji - rekla je Blanka.

Isto to učinila je i Njemica Ariane Friedrich, koja je svoj nastup u Karlsruheu 2009. godine također organizatorima uvjetovala nepozivanjem Blanke.

Blanka i nije baš omiljena među visašicama. Razlog je, gotovo sigurno, ljubomora. Vlašić ih je posljednjih godina uglavnom pobjeđivala, i to je stvorilo animozitet prema Blanki.

Posljednja u nizu je Ana Čičerova, za koju smo svi mislili da je Blankina prijateljica. Uostalom, na Hanžeku je 2009. govorila o prijateljstvu s hrvatskom visašicom, ali izjavama nakon zlata na Svjetskom prvenstvu u Daeguu pokazala je da joj baš i nije sklona.

- Sumnjam da je ozlijeđena mogla onako skakati - rekla je Čičerova.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • exxxan448 09.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jdn 06.09.2011.

    Nedaj se Blanka, naj bolja si uvijek bila i ostala, tko njih sve hebe. Meni je cijeli zivot tako, nitko me ne podnosi ali vole biti sa menom jer sam bolji i uce od mene. Samo hrabro naprijed.

  • PetarRosandic 06.09.2011.

    pa nevjerujem kolko debilnih komentara do nedavnoo ponos hrvatskog sporta a sad je blate pa to je nas sugavi mentalitet....

Komentiraj...
Vidi sve komentare