To je to što me zanima!

Super Mario se vratio! Kakav gol nakon 4 godine izbivanja

Italija je pobijedila Saudijsku Arabiju 2-1, a prva zvijezda talijanske reprezentacije bio je Mario Balotelli koji je nastupio za Italiju prvi put nakon četiri godine zabivši lijep gol za vodstvo 'azzurra'
Vidi originalni članak

U najzanimljivijim pripremnim nogometnim susretima igranim u ponedjeljak Francuska je slavila protiv Irske 2-0, dok je Portugal odigrao samo 2-2 s Tunisom.

Italija je pobijedila Saudijsku Arabiju 2-1, a prva zvijezda talijanske reprezentacije bio je Mario Balotelli koji je nastupio za Italiju prvi put nakon četiri godine zabivši lijep gol za vodstvo. Balotelli je zadnji put igrao za 'azzurre' na SP-u 2014. godine.

POGLEDAJTE VIDEO

Francuzi, jedni od velikih favorita za naslov na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, u Parizu su s lakoćom dobili Republiku Irsku s 2-0. Oba pogotka pala su krajem prvog dijela - u 40. minuti je pogodio Giroud, a četiri minute kasnije gol je postigao Fekir. 

Europski prvaci Portugalci odigrali su kod kuće, u Bragi, samo 2-2 protiv Tunisa. Portugalci su vodili 2-0 golovima André Silva (22') i Joao Maria (34'), no uporni Tunižani su pokazali kvalitetu i spasili se poraza pogocima Anice Badrija (39') i Ben Youssefa (64'). 

Talijani su u švicarskom St Gallenu slavili s 2-1 protiv Saudijske Arabije, reprezentacije koja će s domaćinom Rusijom otvoriti SP. Balotelli (21') i Belotti (69') bili su strijelci za Talijane, a za Saudijce je pogodio Al-Shehri (72'). 

U Istanbulu je Turska pobijedila Iran s 2-1. Cenk Tosun (6', 50') je bio dvostruki strijelac za Turke, dok je Dejagah (92'-11m) smanjio za Irance koji će igrati na SP-u.  Južna Koreja je u Seulu slavila protiv Hondurasa s 2-0. 

U Zenici su BiH i Crna Gora odigrali bez golova, 0-0.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • hercules18 29.05.2018.

    znaci Liverpool kupi Fabinha, evo proslo 4 sata a ni jednog clanka...da su ga kupili Barca i Real bilo bio vec 10 clanaka o njemu minimalno

  • Xyster 28.05.2018.

    Smiješno je da on skoro 4 godina nije igrao za Italiju, kakav god da je, ima više talenta nego bilo koji talijanski napadač. Po prepozicijama trebao je biti jedan od najboljih špica na svijetu, a malo tko bi povjerovao da ima samo 27 godina. Koliko god bilo problema u odnoso Mancinija i Balootellija, jedino je Mancini mogao izvući ono najbolje od njega.

  • Iskrivljena antena 28.05.2018.

    Lažni Mario

Komentiraj...
Vidi sve komentare